Żeby wiedziec kiedy było zdjęcie zrobioneZamieszczone przez Snoopy_jb
![]()
Żeby wiedziec kiedy było zdjęcie zrobioneZamieszczone przez Snoopy_jb
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
hej nonie robie sobie jaj... niektorzy maja naprawde problem z tym jezykiem a wy tu sobie Hydepark robicie
anuszka az mam ochote wcisnac guzik![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Spokojnie... niedługo wszystkie nowe gadżety będą miały polskie menu. Polska rośnie w siłę a ludziom żyje się dostatniej![]()
Big Mac to Big Mac, tylko „le Big Mac”
Wejdź na moje portfolio na plfoto.com i skomentuj parę zdjęć.
Hmm, a co potwierdza?Zamieszczone przez anuszka
oraz nowe modele opublikowane w styczniu i marcu 2007, ponadto wszystkie kolejne, jakie powstaną) z przeznaczeniem na rynek europejski posiadają standardowo, jako jeden z języków do wyboru, język polski.
czy to:
Obecnie wszystkie modele Olków wyprodukowane od sierpnia 2006 (czyli powinny posiadać język polski)
Nie bardzo rozumiem..
IMO E-330 jest z około lutego 2007r...
PS, macie rację, polski nie jest niezbędny.Ale skoro byłaby mozliwość-zawsze to sympatyczniej się czyta literki z ogonkami![]()
Wektor
???Zamieszczone przez Wektor
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Oj, cos chyba zacial Ci sie zegarek z datownikiemZamieszczone przez Wektor
, luty 2007 to byl juz poczatek konca E-330, chodzi o date wprowadzenia sprzetu na polski rynek, a nie date zakupu
![]()
A co do ogonkow ... ma go moja kroliczka i bardzo sympatycznie wyglada![]()
![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
Above us only sky
Witam. Czy w OLYMPUSIE FE 240, MJU 760 I MJU 780 są polskie menu? Nie zawsze aparatem posługuje się dorosła osoba znająca np. j. angielski. Pozdrawiam
Chyba we wszystkich olkach jest... w fe-230/240 na 100%
Niestety, tak jak mnie poinformowano, tak jest:E-330 nie ma Pliterek![]()
Mam swój magiczny zestaw 2kitowy prosto z Niemiec.Poza zachodnimi językami jest rosyjski, jego mać![]()
Wektor