Witam
Mam jeszcze pytanie odnośnie papieru do mojego Epsona PX730WD.
Jaki papier jest najlepszy do tej drukarki ?
Oczywiście bez przesady cenowej...
Pozdrawiam
Witam
Mam jeszcze pytanie odnośnie papieru do mojego Epsona PX730WD.
Jaki papier jest najlepszy do tej drukarki ?
Oczywiście bez przesady cenowej...
Pozdrawiam
DIONIZY - ja już wcześniej pisałem o papierach, niestety po tych remontach na forum, brak mojego wpisu. Ale tak w skrócie, to do tej drukarki tego nie kupuj : http://allegro.pl/papier-fotograficz...393327390.html
Za to bardzo polecam ten papier http://allegro.pl/papier-foto-premiu...401817999.html
Napewno nie zobaczysz różnicy między tym drugim, a oryginalnym Epsonem Photo. Ja po testach tego papieru zakupiłem w dobrej cenie 1000 szt.![]()
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
A ja jednak polecam Epson Glossy jest tani i naprawdę dobry. Niedawno jeszcze kupowałem A4 za 20 PLN 40szt ostatnio po 30PLN. To jest mój typ cena / jakość. Każdy jednak ma swoje preferencje. Ten drugi papier polecany przez Skora jeżeli to jest to co mam w domu to jest niezły szczególnie jeżeli chodzi o cenę ale na podłożu papierowym za to sztywny jeżeli komuś na tym zależy.
Lubię sobie popstrykać.
DIONIZY - kup na tej aukcji, http://allegro.pl/papier-foto-premiu...401817999.html to będzie napewno ten sam który ja kupowałem. W ostatniej paczce, napisali że w ich sklepie internetowym ten papier jest jeszcze tańszy.
ayu - a gdzie kupujesz Epson Glossy w tych cenach ?
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
Witam
Dostałem w prezencie paczkę takiego papieru.
Darczyńca zapomniał zapewne paragon wyrzucić i wiem że kosztował 34.99 PLN.
Wydrukowałem na nim kilkanaście zdjęć i mogę go z czystym sumieniem polecić.
Chociaż nie jest to 6.40 PLN za paczkę.
Zamówiłem papier proponowany przez "Skora"
Może jutro kurier go dostarczy, wtedy zobaczymy jak się na nim drukuje.
Pozdrawiam
Skora , to prawda że jest tańszy, mało tego zamawiając na stronie dostawa kurierem jest tańsza o 3 PLN
Ostatnio edytowane przez DIONIZY ; 28.06.12 o 14:38
Witam
Skora - wielkie dzięki, papier doszedł, pierwsze wydruki pokazały że warto było skorzystać z Twojej podpowiedzi i zaryzykować.
Nie widzę różnicy między Epson Glossy a tym tanim.
ayu zaryzykuj moim skromnym zdaniem warto.
Jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam
Ale ja już wcześniej pisałem , że posiadam takowy i że można go polecić szczególnie za tą cenę. Jedyny minus to podłoże papierowe.
Dokładnie posiadam PAPIER FOTO PREMIUM HQ BŁYSK 10x15 235g i jeszcze jedno do tego papieru. Podobnie jak pisałem o dwustronnym z tej firmy DWUSTRONNY FOTO PREMIUM HQ BŁYSK A4 155g ten też jest wygięty tylko że wzdłuż krótszego boku co jednak przy tak małym formacie (10x15) w druku nie ma znaczenia.
Ostatnio edytowane przez ayu ; 29.06.12 o 15:22
Lubię sobie popstrykać.
Na stronie internetowej tego sklepu są jeszcze takie papiery.
Może jak piszesz te grubsze nie bedą się wyginały.
Czy ktoś je może testował.
Pozdrawiam
Co oznacza "RC" w opisie papieru ?