Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 115

Wątek: Pierwsze, nieporadne próby opanowania cyfrzaka...

bernard74
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Alleg_pl Zobacz posta
    no nie wiem do konca czy dosc mocna, "draganowa" obróbka przy dziecku to taki dobry pomysł, ale sa gusta i gusciki.
    Ja tez nie wiem , to tylko taka propozycja , taki material byl wyjsciowy kadru nie mozna bylo zmienic "draganowa" zalezy jak ktos lubi takie mroczne klimaty to mozna i tak pokazac nie zawsze musi byc cukierkowo ale masz racje jednym sie spodoba innym nie, wlasnie o to tu chodzi.

Widzialem na portalach nie takie eksperymenty , mroczne klimaty w portretowaniu dzieci i sie podobaly , to tak jak z kazda sztuka jedni wola Mozarta a inni Bacha , filmy z Segalem a drudzy z Hopkinsem , kapele Feel czy Placebo - "(nie) wiem" ktoro lepsze ale wiem napewno ze inne.

Fajnie napisales sa gusta i gusciki - a o nich sie nie dyskutuje...

Alleg_pl
    Gość
    tak jak napisalem, to tylko moja opinia i nie narzucam jej nikomu, a jedynie wyrazam swoje subiektywne zdanie

a reszta... reszta jest w mojej sygnaturce kursywą

bernard74
    Gość
    tak jak napisalem, to tylko moja opinia i nie narzucam jej nikomu, a jedynie wyrazam swoje subiektywne zdanie

a reszta... reszta jest w mojej sygnaturce kursywą
    Wiem i za to cenie sobie taka wymiane zdan , gdyby bylo inaczej to nie odpisal bym szanuje ludzi ktorzy wyrazaja swoja subiektywna opinie i nie narzucaja ja innym totez ja czynie nie narzucajac...

Pozdrawiam , milo bylo powymieniac sie

Alleg_pl
    Gość
    swoja droga, im dluzej patrze na to Twoje zdjecie tym bardziej jestem sklonny napisac zebys poszedl na calosc, i polecial z całym zdjeciem w ten sposob, a nie tylko oczy. efekt moglby byc ciekawy.

bernard74
    Gość
    swoja droga, im dluzej patrze na to Twoje zdjecie tym bardziej jestem sklonny napisac zebys poszedl na calosc, i polecial z całym zdjeciem w ten sposob, a nie tylko oczy. efekt moglby byc ciekawy.
    A powiem ze myslalem o tym , z tym ze to nie moja fota niestety, to byla taka mala propozycja ale kto wie , sam bylbym ciekaw ja to by sie przedstawialo.

A moze masz jakis pomysl ? jak by mozna bylo inaczej...

| OlyJedi Awatar rol6
    Mieszka w
    Skórzewo/Poznań
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Jeżeli chodzi o mnie, to mnie najbardziej przypadła do gustu druga wersja kolegi Alleg_pl.
    OMD, kilka puszek i wiadro słoików

bernard74
    Gość
    Wersja @Alleg_pl

Taka inna troche wersja

Ostatnio edytowane przez bernard74 ; 26.12.10 o 22:38

Mieszka w
    Białystok
    Siła reputacji
    15
    Moja galeria
    Kurde jaka dyskusja a mnie tu nie ma.Dla rozluźnienia atmosfery taka świąteczna fotka.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	_IGP8287.jpg
Wyświetleń:	68
Rozmiar:	263,1 KB
ID:	41888  

bernard74
    Gość
    Bardzo ladnie , taka radosna w klimacie.

Alleg_pl
    Gość
    jak dla mnie zbyt nachalny bokeh, pozatym fajnie, cieplo, chociaz dziecko wykazuje tendencje jakby ciut zoltaczke mialo.
    ogolnie + chociaz blyskalbym bardziej kątowo, i moze obrobilbym ciut inaczej
    Ostatnio edytowane przez Alleg_pl ; 27.12.10 o 19:48