zdjęcia są bardzo dobre oddają ducha wyścigu. Dłuzsza ogniskowa pozwoliła by bardziej zapomniec o dbałości o sprzęt. Pozdrawiam.![]()
zdjęcia są bardzo dobre oddają ducha wyścigu. Dłuzsza ogniskowa pozwoliła by bardziej zapomniec o dbałości o sprzęt. Pozdrawiam.![]()
Niezłe, zupełnie inna dziedzina niż portret, który uprawiasz z coraz większym powodzeniem.
Na fotkach nr 2 i 4 widac dość zaciętą walkę. Przytomnie, z refleksem złapane.
Pzdr, TJ
fajna seria , nr 4 i 6 mi podchodzą najbardziej.
Pewnie niedługo dołączę do Ciebie i zrobię coś z Wrocławia - często bywam na żuzelku
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Niestety nikt nie napisał nic o tej fajnej symetrii która wyszła na fotce nr 3. Myślałem że ktoś na to zwróci uwagę bo oni przecież tak prosto prawie nigdy nie jadą że się układają w taka prostą linię. Jak zobaczyłem te zdjęcie od razu zagrała mi taka symetriaMoże tylko mnie się to spodobało
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Zgadzam się z Tadeuszem. Obserwuję zdjęcia Djusa od dawna. Ma chłopinka smykałę do focenia.Zamieszczone przez Tadeusz Jankowski
Jeszcze raz obejrzałem foty żużlowe i pomyślałem, że lepsze byłyby ciaśniejsze kadry. Ale nadal twierdzę, że jest gitara.
Djus, na tej focie nie ma symetrii. Zawodnicy ustawili się w jednej linii, ale fota z symetrią ma tyle wspólnego, co ja z mercedesami.Zamieszczone przez djus
Ma "smykalke"Bardzo dobre portrety, jak i te zuzlowe fotki. Wydaje mi sie, ze wycisnales z 40-150 wszystko co sie da, a nawet wiecej. Swietnie udalo Ci sie uchwycic dynamike, mimo nie stosowania efektu rozmazania, ani panningu (to by musial byc hard-core
Chociaz na prostej moze da rade). Oj, gra gitara, gra
Szkoda tylko, ze jak zwykle przecinkow nie ma
![]()
Pzdr
Niechętnie weszłam w wątek ale warto było. Niby wiele podobnych kadrów... fajnie się jednak ogląda. Na 2, 4, 6. - najbardziej mi podeszły.
Dziękuję bardzo za miłe komentarze.W otoczeniu większość raczej uważa mnie za słabego bolka i chyba sam siebie tez za takiego uważam. Ale ogólnie miło usłyszeć parę miłych słów. Dziękuję bardzo wam czasami naprawdę potrafcie podnieść człowieka na duchu
Pozdrawiam wszystkim forumowiczów
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Fotki bardzo dobre ale ten gostek tez ma super
www.imiolek.pl
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski