Zapraszam do obejrzenia "moich" pól:
http://grabun.com/zdjecia/2007/pola/
Zapraszam do obejrzenia "moich" pól:
http://grabun.com/zdjecia/2007/pola/
Na tyle ile umiem ocenic to powiem ze najbardziej rzuca mi sie w oczy drastyczne ciecie z ostrosci w nieostrosc. Tak chciales?
Pzdr.
Bardzo pola misie podobają. Kolory i z lekka abstrakcyjne, oszczędne kadry.
@peniek: chodziło o - o rane, jak to zabrzmi - formy. Ostrość pewno by niektórym (mi?) przeszkadzała.
@aga: kolory z Sensii.
Dziękuję za komentarze.
Żeby nie było, że niewłaściwe forum wybrałem: zdjęcia robione Olympusem, oczywiście. OM-2n![]()
trójeczka ładiutka
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
ciekawie to bardzo wygląda, oszronione bruzdy ziemi na których leży mnóstwo kamieni piaskowca oświetlonych czerwonymi promieniami wschodzącego słońca. W efekcie kamienie sprawiają wrazenie złotych brył rozrzuconych po polu. Lubisz rano wstawać, świat jest wterdy naprawdę piękny. Pozdrawiam.![]()
bajeczne kolory. dla mnie 3 najlepsza. na reszcie albo jest trochę za mało GO i za nisko [jak np. 4 - męczą mi się oczy trochę jak patrzę na to zdjęcie] albo z kolei trochę za dużo [jak na 2 - dalszy plan jest już nieostry ale za mało aby się rozlać w miękkie plamy i trochę ciężko wzrok mi skupić]. no ale 3 jest okej. moje subiektywne odczucia![]()
.
Dziękuję za miłe słowa. Mi też trójka się podoba :-) Ale moje ulubione to nr 5, a potem 6, zdradzę wam :-) Ale znowu - to miała być seria; to są zdjęcia z dwóch dni. Naszło mnie ostatnio, że budzik nastawiam sobie na 5:30, szoruję zęby i wskakuję na rower. Dwadzieścia minut jazdy i mam pola przed sobą, grzechem by było nie skorzystać z pięknej ostatnio pogody. A ile potem człowiek ma energii, jak się tak przejedzie godzinkę po mróźnym powietrzu, polecam!
ładnie pokazane, bokeh może mi troszkę nie lezy ale ja do tych "sztuczności" digitalnych jestem przyzwyczajony![]()
ładna seryjka
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
jakby to powiedział krytyk filmowy, @coś w tym jest@
dzięki nieostrości tworzy sie niepokój i oko ucieka z kadru.
Ciekawe