Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Witam wszystkich. Mam pytania odnośnie E-330

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Kinga:
    Po Waszych komentarzach spodziewałam się chyba jednak lepszej jakości po tym E-330
    rozumiem że ten tekst to jakaś podpucha? E-330 na dzień dzisiejszy daje najwyższą jakość zdjęć w Systemie 4/3. mowa o sprzęcie, którego można dotknąć, który można kupić. niestety, wykastrowano go z paru rzeczy przez co do pracy zarobkowej jest średnio atrakcyjny. nie zmienia to faktu, że dla pasjonata to wymarzony sprzęt, jedyny w swoim rodzaju.

dopiero ten aparat przerwał pasmo szumu, które ciągnęło się za OLKIEM bynajmniej nie przysparzając nowych klientów...

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    przestańcie, ja już dzisiaj go kupiłam właściwie to mąż go kupił. Za dużo tego wszystkiego, za dużo wrażeń Najlepsze było jak szukałam tego `cyngla`do zooma co w 770 był

Mieliście racje, ten aparat to ... słów mi brak. Tu sobie normalnie można pierścieniem ustawiać ostrość, zoom robi sie w sekunde. W pół sekundy, a tam ... krócej robi się fotkę, no i to żarowe światło, mój pokoj daje rzeczywisty obraz! a nie jakieś pomarańzowe kolory, do tego bez lampy i bez szumów. Zdaję sobie sprawę że nie do końca się z tym zgadzacie ale porównuje go do 770.

Najbardziej się cieszę, że nie będę musiała brać córki na zoom żeby drugi plan był rozmyty. Wiem, że można w 770 jeszcze się bawić bez zooma ale w wielu wypadkach nie ma na to czasu, a tu ... pierścień i już

Lampa nie robi jakiegoś głupiego niebieskiego zdjęcia.

Cieszy mnie ... to się chyba `tulipan` nazywa tak?

Dobijają mnie tylko dwie rzeczy, mnogość funkcji i LCD który ustawiony na ciemne miejsce mruga na czerwono.

Czytałam Was z mężem bardzo długo, zawsze tak wybieramy sprzęt ale teraz faktycznie się przekonaliśmy, że skok z 770 na E-330 był niesamowitym wyborem, aczkolwiek nie wiem jak wyglądają skoki z np. lustrzanki na lustrzankę.

Dziękuję Wam serdecznie, bardzo pomogliście tak wtedy kiedy czytaliśmy Wasze opinie jak i teraz, w tym temacie Chwalić się zdjęciami to teraz bez sensu, trzeba się go nauczyć.

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    ucz się z nami w dziele "ocena zdjeć" gratki wyboru.
    było sobie życie

| OlyJedi Awatar dog_master
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Super Co do mnogosci funkcji, to za jakis czas bedzie Ci ich za malo A LCD u mnie tez tak czasem miga, ale jezeli bardzo Cie to drazni, to serwis etc - byl na forum taki temat
    Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
    My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    fajne jest to, że pilot z 770 działa a LCD nie aż tak drażni.

| OlyJedi Awatar olifant
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kinga
    skok z 770 na E-330 był niesamowitym wyborem, aczkolwiek nie wiem jak wyglądają skoki z np. lustrzanki na lustrzankę.
    teraz największy skok to jest z obiektywu na obiektyw
    .

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Kinga:

najtańszy skok jaki możesz sobie teraz zafundować to szybka karta CF, np. SanDisk III o pojemności min. 2GB. tak sobie teoretyzuję że mogłaś przełożyć XD z 770 - stąd rada. XD chodzą 5-6x wolniej od CF w tym aparacie...

kolejny szok przeżyjesz jak kupisz dużą lampę z obrotowym palnikiem. kiedyś, jak kupiłem FL-36 jeszcze do 8080 to kopara mi opadła...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów