|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bałam się, że będzie mało zdjęć ale widzę, że temat podszedł![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Fajny temat, który sprawił, że pierwszy raz biorę udział w zawodach![]()
Fajnie by było gdyby nikt nie wiedział przez kogo jest dodane zdjęcie konkursowe i żeby nie było podglądu ilości głosów w trakcie trwania konkursu tylko na koniec było by zaskoczenie kto jest zwycięzcączemu tak nie jest?
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
I co z tego
Już kiedyś o to pytałem![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA