Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 94 z 94

Wątek: Lustrzanka do 2400

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Moominek
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    550D jest jakby bardzie "dorobiony", poza tym nowa matryca (ta sama co w 7D) sprawuje się lepiej niż starsza mimo większej ilości MP.

http://www.dxomark.com/index.php/en/...(brand2)/Canon

Wiem wiem, znowu "marki". Ale sample mówią to samo (albo ja już ślepy jestem).

Co do 620 - zerknij http://allegro.pl/okazja-nowy-olympu...374764684.html

Nie wiem jak z gwarancją (jeżeli jest dowód zakupu z terenu EU to masz 2 lata), ale 600 to taki 620 bez podświetlanych przycisków i paru filtrów artystycznych - za tą cenę dobra propozycja - o ile ma papiery!
    Ostatnio edytowane przez Moominek ; 20.12.10 o 19:48
    "...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."

| OlyJedi Awatar psl
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fura Zobacz posta
    Co do 500d to słyszałem wiele opinii że jest strasznie słabo wykonany jeśli chodzi o obudowę ale oglądając go dzisiaj niczego takiego nie zauważyłem, na jego plusy przemawia dla mnie też wybór szkieł i innych akcesoriów oraz ich dostępność w moim rejonie.
    Wykonanie tych trabantów jest "słabe" tylko pozornie. Używałem jeszcze większej "tandety" czyli 1000d i akurat wykonanie mi nie przeszkadzało. Podobnie jak wykonanie 50/1.8 nie było ani przez sekundę jakimkolwiek problemem. Mimo, że używałem tego obiektywu praktycznie jako podstawowego szkła.

| OlyJedi Awatar dziobolek
    Mieszka w
    Dublin - Ireland
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fura Zobacz posta
    Moominek, myślałem nad 550d tylko nie wiem czy 18 mln pikseli to nie przesada i czy nie będzie to wpływać ujemnie na jakość zdjęć
    Jak tylko Cię stać, to bierz 550 - IMHO warto.

Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

| OlyJedi Awatar fura
    Mieszka w
    Oklice Bielska-Białej - pipidówa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Poczekam jeszcze aż zobaczę tego Pentaxa, Moominek dzięki za linka, cena naprawdę bardzo dobra, o jednym tylko zapomniałem napisać, mianowicie chciałbym kupić aparat na raty więc ta aukcja odpada a szkoda. Co do 550d to w sumie nie jest wiele droższy od 500, jakieś 200zł. Przemyśle to napewno