Widziałem![]()
Nie wiem czy jest jakieś miejsce w necie w którym nie sprawdzałem![]()
Widziałem![]()
Nie wiem czy jest jakieś miejsce w necie w którym nie sprawdzałem![]()
E330 i to najlepiej dual kit póki możesz kupić starą wersję 40-150![]()
Jak będziesz zamawiał aparat to nie zapomnij zamówić jakąś kartę CF (nie ma w zestawie) i dodatkowym drugim akumulatorze (to zawsze sie przydaje).
Dzięki, myślałem żeby spróbować ponegocjować cenę tutaj:
http://www.fotohurt.pl/index.php/,de...id_pr,412.html
Jakby zeszli do 2500 z kartą... No i mam ich centralę na miejscu![]()
To się nazywa szybka decyzjaZamieszczone przez Plumek
![]()
Co do karty, masz rację. Nie warto 1G. Ale gdzieś wyczytałem (nie wiem czy nawet nie tutaj), że z SanDisk ultra III Olek dużo szybciej zapisuje, co przekłada sie na zdjęcia seryjne.
Szybka, szybka, bo wykupią te szkiełka i będą dawać te gorsze - z plastikowym bagnetem... Albo stanie się trudnodostępna ta 330... No - ja mam SanDiska II, bo mam stary czytnik i z III Extreme miałabym problemy i nie czytałby wszystkich zdjęć. A ja nigdzie nie doczytałam, że z CF jest wolniej. Za to wyczytałam, że xD są wolniejszeZamieszczone przez Maro66
![]()
E330 rulez !!! Do ISO 1000 uzteczne. Iso 1600 nie najgorsze lecz do odszumiania. Nie ma co sie zastanawiac. Ze wszytskich dostepnych olkow ten ma najmniej szumiącą matryce. Do tego poszukaj starszej jasniejszej wersji 40-150 i masz aparat na lata.
...był Olek jest A6000
Nie wytrzymałem....
Zamówiłem E330 z 14-45![]()
Hmm, czytam i czytam. mam E-500 i dochodze do wniosku, że nie mam pojecia czym rozni sie E-500 od E-300 i E330, ktoś mi może wyjasnić różnicę i który z nich jest "lepszy"?