Mysikrólik, przecież Ty jesteś bad girl, musisz czasem narozrabiaćJutro znowu będzie wschód
![]()
Mysikrólik, przecież Ty jesteś bad girl, musisz czasem narozrabiaćJutro znowu będzie wschód
![]()
Może złóż funkcję moda?
Moim zdaniem, za bardzo się utożsamiasz z administracją. Dlatego userzy na Ciebie przelewają swoje pretensje do administracji.
Jak sama w innym wątku przyznałaś, niewiele możesz. Po co więc brać na klatę wszystkie żale i pretensje userów? Jak widzisz administracja niewiele się nimi przejmuje więc czemu Ty masz się przejmować?
Olej to i zajmij się tylko pokazywaniem i komentowaniem zdjęć![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A ja bym radził byś zajęła się działem, z pomysłem którego sama wyszłaś, Fotograficzne Wieczory. Tak dla uspokojenia nerwów i wyluzowania.
Uzyskałaś taki duszny, gesty obraz jesieni, schyłkowy acz nieprzygnębiający, w kolorach nalewkowych.
Piękne zdjęcia późnojesienne, nieprzegadane, z ciekawym światłem. Bardzo mi się podobają.
Swietne zdjecia. 80 najlepsza![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Lubię bardzo takie jesienne kolory, 81 z tym światełkiem najbardziej mi podchodzi, 76 też ma fajny klimat. Pozdrawiam
cudne światło, miło sie ogląda
81 super...co to za szkiełko?