http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Bardzo proszę APZ:
77. Bogatka
Weselsza od jaskółki.Póki co nie mam kiedy fotografować, bo pochłonęła mnie nauka. Sama aura też nie sprzyja zdjęciom. No i chwilowo necik mam tylko zdalny, ale z tego co wróble
donoszą, to od piątku już zainstalowano mi Neostradę w nowym mieszkanku.
Bogatka fajna![]()
Neostrada z jaka szybkoscia ?Ja zrezygnowalem z niej poniewaz TPSA nie umi sprostac wymogom technicznym i dala ciala na calej linii
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Trzymałam sobie to zdjęcie na koniec... i dziś czuję, że nie powinno mnie tutaj być. Wątku nie zamknę, ale wątpię, by był jeszcze sens, abym się tutaj udzielała.
Dziękuję wszystkim, którzy zaszczycili mnie swoimi wizytami, komentarzami i ocenami. Nie raz byliście dla mnie, jak takie słoneczko, czasem z chmurą, ale jednak jak słońce. Dziś następuje zachód:
78.
Zdjęcie piękne.
Ale z tym zamykaniem wątku to przesadzasz. Nie bądź taka... Ej... Ktoś miał gorszy dzień, coś napisał, nie ma powodu, żebyś nas opuszczała.
Swoją drogą, to co się dzieje, czy was wszystkich coś ugryzło? Jakieś stresy przedświąteczne czy jak?
Przestań, bądź dzielna babaJa to widzę tak: grudzień rozpoczął się nieszczęśliwie, bo kilku użytkowników dopadły bodajże dni płodne
I zaczęło się żarcie miedzy sobą ale to minie... Już w historii forum widziałem za tarczki ale potem to przeszło. Oponenci odeszli i wszystko wróciło do formy, a historia lubi kołem się zataczać. Wybacz za OT ale jak widzę, w każdym wątku przetaczają się offy
![]()
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Tu chodzi o to, że najwyraźniej moja osoba jest odbierana na forum tak, a nie inaczej. Być może sama tego nie zauważam, że taka jestem. I potrzebuję czasu, aby się z tym oswoić i wszystko przemyśleć. Chodzi o bilans plusów i minusów. Bo ja to, że forum sobie beze mnie poradzi, co do tego nie mam żadnej wątpliwości.Najwyżej będą posty bez kropek i przecinków.
chodzi tylko o to, czy tak ma być, aby to, co w założeniu jest przyjemnością (dyskusja o fotografii z innymi użytkownikami), miała być dla mnie przeciąganiem liny i wysłuchiwaniem, jaka jestem. Bo jeśli to drugie to jeśli jest się wrażliwą osobą, to lepiej sobie odpuścić dla własnego dobra.
Miłej nocy![]()