Podoba sie...mowia, ze tylko nalogi wciagaja..W sobote jade na rocznicowe spotkanie 20 lat FHG. Foty juz sa przygotowane z paru ladnych lat, bedzie co wspominac, dlatego jak przegladalem moje archiwa powstal sila rzeczy moj watek
![]()
Podoba sie...mowia, ze tylko nalogi wciagaja..W sobote jade na rocznicowe spotkanie 20 lat FHG. Foty juz sa przygotowane z paru ladnych lat, bedzie co wspominac, dlatego jak przegladalem moje archiwa powstal sila rzeczy moj watek
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
...zazdroszczę Ci...masz co wspominać.....też mi pęknie pięciolatka w tym roku....ale pochwalić się nie mam czym....![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Dziękuję wszystkim za odwiedziny. Waruga - oj wciągają, wciągają. Wiesz Tropic - polecam chodzić na lokalne zloty, nawet samemu zorganizować i się nie zrażać, tak jak np. wyszło z WildLightem, że byliśmy sami, bo na drugi raz przychodzi więcej osób. Poza tym często okazuje się, że nasze wyobrażenie o danej osobie tylko poprzez forum jest mylne.![]()
...że niby gorsze?? Pewnie masz rację...coś trzeba zrobić samemu a nie narzekać...!!
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Pierwszy płotek bardzo ładny, może trochę szerzej bym kadrował (o ile się dało).
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Mnie do gustu przypadły betonowe słupki grodzące , może zrobiłbym krok do przodu przy ostatnim zdjęciu. Masywna konstrukcja drewnianego płotu przygniotła mnie, mimo światła na nim pobłyskującego.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ten drut kolczasty. Nie próbowałaś Aniu zrobić coś podobnego ? http://bodzio.dug.net.pl/krajobrazy/...n/P5213778.jpg
a z tymi słupami betonowymi wyszło by jeszcze ciekawiej
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
89- bardzo ładny kadr i światło, 91 również ładne. Pozostałe średnio mi się podobają.
Zapachniało wiosnąNajbardziej spodobały mi się 91 i 89, w tej kolejności właśnie.
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7