86...piękne...!!!! jeszczeeeeee![]()
86...piękne...!!!! jeszczeeeeee![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Chciałabym jeszcze... ale jakoś życie pisze własne scenariusze...
Gdyby ktokolwiek z klubowiczów zechciał jednak wesprzeć córkę naszego kuzyna, która wpadła 5 stycznia pod pociąg i w wypadku straciła obie nogi, zapraszam na stronę: http://pomozmyewie.blogspot.com Póki co nawet nie chce mi się patrzeć na aparat.Jaki sens tego?
Witam
88 bardzo mi podchodzi, a zwlaszca trawy na granicy horyzontu. Calosc pieknie sie komponuje.
Pozdrawiam
T.
---------- Post dodany o 23:34 ---------- Poprzedni post był o 23:32 ----------
ojojoj, ale 86 to mistrzostwo, po prostu pieknie
86 piekna fota, 88 rowniez fajna.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
88 bajera....!!!
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Dziękuję, a jednak zrobię podsumowanieSaboor mnie zmobilizował.
Brak zdjęć z uwagi na awarię serwera.
2007 rok
Kupuję e-500 + ZD 14-45 i ZD 40-150. Tak się zaczyna moja przygoda z Olympusem.
2008 rok
Dużo spotkań i organizowanie się dolnośląskiej grupy.
27.04.2008 - zgadujemy się na dolnośląski zlot... tak się zgadaliśmy, że pojawiliśmy się na nim tylko ja i WildLight. Ale byliśmy na Sobótce i testowaliśmy nowe E-510.
10.05.2008 - zlot we wrocławskim ZOO. Po zlocie siedzimy w Oregano z Hadesem i kombinujemy jak tu stworzyć fajną dolnośląską grupę.
Od lewej: Lessie (na pierwszym planie jego synek), Pawwko, ja, Wildlight, Hades, PiotrAntasik, Widz (z forum fotoprzyrody)
Pawwko coś mi tłumaczypatrząc na mnie, musiałam być w szoku
22.06.2008
Pogoda dała czaduuu!!! Było mega gorąco, a po raczeniu się drinkami w Oregano i wyjściu na słońce zapanowała totalna masakramieliśmy w planie fotografować wrocławskie mosty... trochę to nam nie wyszło.
Od lewej: kucają - Rennsport i Hades, z tyłu - Nevrah, Wildlight, Maciek, Daniello, Pawwko, Ch4rlie, PiotrAntasik, ja. Fotkę robił Fotomic.
3-5.10.2008 Kazimierz Dolny
Pogoda nie była już taka fajna, a droga niestety dość długa z mojej części kraju. Ale dzięki temu mogłam poznać wielu klubowiczów spoza Dolnego Śląska, w tym m.in. Karola, Mareckiego, Piotra Grzesia, Wujka samo h, Grizza, Mariusha czy Radka.
W Kazimierzu Dolnym Karol miał E-3. Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że będę tym aparatem w przyszłości focić.
Piękna pogoda za to się zrobiła w dzień odjazdu:
Rok 2009
Legnica styczeń 2009 - kto był ten pamięta, że mogłam jeść tylko zieleninęa wszyscy jedli pizzę!
![]()
Potem spacerowaliśmy nocą po ulicach:
W 2009 urodził się mój syn. Z tej okazji Aga Bufetowa założyła wątek: Mysikrólik wyszedł do cywila?
26.09.2009 Reaktywacja grupy dolnośląskiej. Spotkanie w Parku Grabiszyńskim we Wrocławiu, niestety dla mnie niezbyt długie, bo w domu czekał 2,5 miesięczny brzdąc. Ale miło było znowu powrócić do starej ekipy.
cdn...
No proszę! Warto było? Warto! Bardzo fajne kombatanckie: "Oly hi'story"
Teraz nie ma wyboru, "jedziesz" dalej!
To pisałem ja
Saboor
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie wiem dlaczego ale pamietam te "kombatanckie" fotkiPamietam jak pojawiłaś sie na forum.......taki sympatyczny nick
Na własne gały widziałem Cie w Kazimierzu D.
OC w pigułce! Superos![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7