Skoro tak Mysik, to czekam na fajne foty, nowego grajdoła.
Skoro tak Mysik, to czekam na fajne foty, nowego grajdoła.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Cześć,
Jak zazwyczaj bardzo miłe oku fotki. Podobają mi się bardzo ptaszki a i łódki są również niczego sobie (kolorki).
Powodzenia i wszystkiego dobrego na nowym miejscu.
Pozdrawiam.
Dzięki za miłe słowa. Liczę na to (a raczej jestem pewna), że ta wyprowadzka tylko zaowocuje na plus, jeśli chodzi o moje zdjęcia. Przede wszystkim będę mieszkać znowu tuż przy Parku Krajobrazowym Doliny Bystrzycy, więc wolnych chwil nie będę spędzać w mieście. Ostatnie ponad 1,5 roku we Wrocławiu to była moja fotograficzna zapaść niestety. Pamiętam, jak rozwijał się mój wątek w latach 2007-2009. Potrafiłam dziennie mieć kilkaset unikalnych wjazdów na moją przecież amatorską stronę. Ale to dlatego, że po prostu się coś działo. Lepiej czy gorzej, ale było. Nie wstydzę się przyznać, że fotograficznie ostatnio było u mnie kiepsko. Pomijając kłopoty zdrowotne ze wzrokiem. Jeszcze w sierpniu chciałam odsprzedać sprzęt, ale mąż mi to skutecznie wybił z głowy. Mimo wszystko te foto problemy to już przeszłość.Teraz może być tylko lepiej.
Dziś taka wrzutka:
66.
67.
68.
69. Piesek przydrożny
Cala czworeczka swietna![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ojj tęskniłam za Twoją fotografią przyrodniczą ;D żabki są super jak pozostałe dwa oczywiście ;D
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Na 66 nie wiem co to za "ptica " ale zdjęcie mi ie podoba![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Chodziło za mną kilka lat... leżało odłogiem w katalogu... nie mam na co czekać i nieśmiało wrzucam na początek 3 zdjęcia. Założenie takie, że fotografie czarno-białe i minimalistyczne raczej. Lata wykonania zdjęć 2004-2011. Stąd pewnie zauważycie nierówność w jakości - trudno. Temat jeden: Bałtyk. Inna numeracja, by się nie pomyliło. Spodoba się - zapodam więcej.
I.
II.
III.
W tych trzech ostatnich brak mi - że tak powiem -bardziej szerokokątnego pazura, który w dodatku robi takie HU ! kiedy ogląda się foty.
Dzuiko ma racje, ze w ostatnich az sie prosi o szeroki kat, ale kadry i tak sa przyjemne.
Z poprzedniej wrzutki najbardziej mi sie podoba ptaszek.
POzdr.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
I bardzo fajna, podoba się. II... obróciłbym obiektyw jeszcze troszkę w prawo. III fajna, falochron niepotrzebny w tym kadrze. Z poprzedniej wrzutki wróbel najlepszy.