62 i 63 swietne!
62 i 63 swietne!
62 - super.
Pozdrawiam.
Również 62
A co ona taka wnerwiona? Może duża lufa jej się nie tegez![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
62 świetne!!!
Gdybym nie był złośliwy, powiedziałbym: świetnie Ci idzie "opanowywanie", ale przez wrodzoną złośliwość, powiem tylko: noo taak, hmm ... noo taak.![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
64, 65 - piękne![]()
Dziękuję. Minął miesiąc. Wróciliśmy, wypakowaliśmy graty i wygląda na to, że w przyszłym miesiącu znowu będziemy je pakować. Pisałam już, że zamierzam opuścić piękne miasto Wrocław. O ile te plany były średnio skonkretyzowane, a miesiąc temu były na zasadzie "może byśmy", to teraz są już całkiem, całkiem namacalne. Dlatego też znowu wysłałam aparat na wakacje, po prostu czasu brak... a jak się uda to i czasu trochę zajmie urządzanie się na nowych śmieciach. No i... zero znajomych, rodziny etc. w tej miejscowości, więc będziemy dopiero rozeznawać grunt. Niedaleko jest dużo miejsc idealnych na foto wycieczki. Tu nas zawsze hamowała uciążliwość pt.: "przebijamy się przez korki" etc. Tam już tak nie będzie.
W każdym razie nieważne gdzie, ważne z kim.Jakby się komuś tęskno zrobiło - na blogu prawie codziennie lądują foty. Nie te takie do oceny, nie cud-miód do galerii, ale moje zwykłe. Tak więc zapraszam. Ogarnę się to i na wątek będzie możliwość wrzucenia sensownego materiału.
pozdrawiam odwiedzających![]()
Lubie ten klimat, piekne foty![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
super ostatnia wrzuta pozdrawiam
e-620 plus kitowy obiektyw 14-42mm i 40-150mm 3,5-4,5