Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Karolina :)

| OlyJedi Awatar djus
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Jak sobie radzę nie radzę :P hehe gadka przedewszystkim trzeba trochę porozmawiać z modelką Luźna rozmowa powinna pomóc nie zawsze mi się jednak udaje to tak na 100%
    Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    djus,
    W sztosie byłeś. Podobają mi się bardzo portrety z ostatniej serii - są świeże, dynamiczne poprzez śmiałe ujęcia (cięcia kadru), dobry kontrast bardzo sprawnie przeniesiony przez obiektyw, śmiało wykorzystane ostre światło.
    Wyróżniam nr 1 – Dziewczynisko zaczepne, ale pozuje, odważne cięcia w kadrze, trochę ręka przeszkadza, kosmyk włosów przysłania część twarzy, ale nie niszczy wizerunku lica – czoło, oko i lewy policzek sa widoczne częściowo, łącznie ze światłem. Ostry kolor bluzeczki w proporcji nie niszczącej kompozycji i dający podstawę dla szyi. Pięknie, zmysłowo zarysowane usta, oczy, podbródek. Maleńki przepał na nosku mi nie przeszkadza. Bryła twarzy jest wyrzeźbiona przez światło. Zawój włosów dynamicznie skręcony ginie gdzieś tam z tyłu w nieostrości, kolczyczek – błyskotka zaciekawia. Zmysłowość w całej krasie.

Nr 4 –również do mnie przemawia. Trochę ostre światło, ale kompozycja mi się podoba, przede wszystkim jej główny element – jasny pionowy pas pomiędzy połami żakietu kontynuowany u góry przez jasno oświetloną twarz, w której dominują zmysłowe usta oraz połyskliwa czerń okularów równoważąca czerń kurtki oraz wystające ponad nimi regularne brwi. W portrecie jest ruch – w geście ręki i lekkim przegięciu kibici.
    Świetne zdjęcia, podziwiam.
    Pzdr, TJ

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów