Suuuper![]()
Suuuper![]()
Jak nie wiem co !!!
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Miejscowość Piątek jest uznanym środkiem Polski,więc zjedziemy się tam wszyscy,a potem założymy forum Olypasek
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dostosuję się.W końcu robisz nam wszystkim przysługę.To miłe, dzięki.
Ostatnio edytowane przez jozinzbazin ; 14.11.10 o 02:21 Powód: Automatyczne scalenie postów
Się mile zaskoczyłem. Zamówienia dokonałem 10.11, i już dziś do mnie dotarło![]()
ciekawy jestem jak z jakością, wygodą. Zobaczymy.
Dotarłem do domu, pasek przyczepiłem![]()
Sam uchwyt wygląda porządnie, wykonanie bardo dobre. Nie mam powodów aby nie wierzyć, że to oryginał. Pasek zapakowany w pudełeczko Olympus, w środku instrukcja montażuDo E-620 i gripu HLD5 pasuje bez problemu. Ma także miejsce na pasek na szyję. Tak więć montująć uchwyt do gripa, nie musimy pozbywać się paska na szyję.
Co do wygody to chyba kwestia przyzwyczajenia. Ja mam duże ręce i na razie czuje lekki dyskomfort, bo ręka chwyta teraz grip zawsze tak samo. Minusem na pewno jest robienie zdjęć w pionie, bo musimy wyjąć ręke z uchwytu i dopiero złapać za grip w pionie.
To tak na szybko. Zobaczymy jak będzie się to sprawować w praktyce![]()
Fajnie, dzięki za opis i pretest. Ja używam takiej jak pisałem kilka postów wcześniej...a łapki też mam nie za małe i chwale sobie bardzo. Wydaje się że będzie Ok.
Przed chwilą znowu się troche bawiłem, i faktycznie to tylko kwestia przyzwyczajeniaJuż go praktycznie nie czuć. Po prostu ręka wchodzi i już
![]()
no to ja czekam na przesyłkę od Sowicjusz`a z niecierpliwością. Kolega mający D90 z gripem też się nie może doczekać.... Nikonek z paskiem Oly
.
pozdrawiam serdecznie, Sebu$