Również jestem zainteresowany 1 sztuką
Również jestem zainteresowany 1 sztuką
Jacek
To zamówcie sobie bezpośrednio z ebay. Wyjdzie podobnie jak tutaj przez pośrednika, a i szybciej powinno być.
Ja właśnie sobie zamówiłem bezpośrednoio z aukcji. Całość wyjdzie mnie niecałe 20 zł łącznie z przesyłką do Polski. To chyba nie są jakieś wielkie pieniądze![]()
Hmm... to zależy jakie kilka złotych. Przeliczyłem sobie to na spokojnie i wychodzi:
Pasek 13PLN szt, z przesyłką (kurde ale cena)
Przesyłka w kraju (listem w bezpiecznej kopercie) 4PLN - tak sobie to wymyśliłem, że w każdym liście będą moje dane do przelewu, zaufam klubowiczom i poczekam na kasę.
Razem 17PLN
Jak dla mnie, to gdybym miał możliwość kupienia go w Polsce, nawet za 34PLN to i tak bym go kupił, zawsze ma logo, do czego ja akurat przykładam dużą wagę i, i tak byłby tańszy niż zamiennik proponowany na alle....
Nie ma co bić piany (czekamy na pakę), kto ma możliwość kupi na aukcji, kto jej nie ma, mógł skorzystać z mojej propozycji i tyle.
... dobrze to wymyśliłeś ale proponuję list polecony. Po pierwsze nie zginie a i ślad jakiś będziesz miał... pozdrawiam hb.
No pieknie! Da znac kiedy przeslac Ci dane do wysylki. Poki co, brawo!
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia