RE oczywiście brałem to też pod uwagę, i też polecam wszystkich o zachowanie ostrożności.
Pozdrawiam i czekam na dalszy rozwój sytuacji.
RE oczywiście brałem to też pod uwagę, i też polecam wszystkich o zachowanie ostrożności.
Pozdrawiam i czekam na dalszy rozwój sytuacji.
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
Mam E-3 i Hld-4, więc taki pasek też chętnie kupię. Sztuk 1, jeśli się załapałem, poproszę.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Wiem, że jestem nowy i zaufanie trzeba mieć w takim wypadku ograniczone, oczywiście nie chcę od nikogo żadnych pieniędzy ! Zapłaciłem ze swoich, a wysyłał będę chyba za pobraniem, tal żeby nikogo nie "ściskało", robię przysługę tym którzy nie mają konta w serwisie w którym to kupiłem i nie mają konta PayPal. Zresztą robię to na prośbę jednego z użytkowników. W giełdzie wystawiłem używaną puszkę, tam jest link do aukcji i można w komentarzach poniekąt sprawdzić moją uczciwość, to tyle tłumaczenia się.
Co do oryginalności produktu... nie ręczę za to, ale sprzedający to zarejestrowana firma i ma 100% pozytywów.
Lista na tą chwilę wygląda tak :
Ja - 1szt
Grizz - 1szt
MicSzu - 1szt
Viruuss - 1szt
Sebu$ - 4szt
Henry1 - 2szt
Heniobe - 2szt
Witt - 1szt
Esjot - 1szt
Moominek - 1szt
Nyny - 1szt
Jozinzbazin - 1szt
Acidmk - 1szt
Eddie - 1szt
Jeszcze jeden i koniec listy...
Ostatnio edytowane przez Sawicjusz ; 13.11.10 o 14:47
Luz, po prostu muszę dmuchać na zimne. Dobrze, że to rozumiesz. Chwali ci się chęć pomocy innym. Jak się akcja uda, zapewne zgarniesz sporo po reputacji.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
No to lista się zamknęła, teraz tylko czekam na paczkę i wysyłki.
m.
Ostatnio edytowane przez MicSzu ; 13.11.10 o 16:13
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Panowie.
Wymyślimy coś, żeby zminimalizować koszty, na razie, to trzeba się doczekać na paczkę. Zejście z ceny (koszt wysyłki) miało wpływ na wysyłkę. Sprzedawca napisał do mnie, że dojdzie w ciągu 15/25 dni (standard), to będziemy mieli je na gwiazdkę. Póki co, pozostaje jedynie cierpliwie czekać.
Sebu$ nie bądź żyła zrezygnuj z jednego![]()