zdjęcie 100
zdjęcie 100
e-620 plus kitowy obiektyw 14-42mm i 40-150mm 3,5-4,5
Droga fajna, tylko światło nie to, a i miejsce do foty chyba nienajszczęśliwsze - głębokie cienie na pierwszem planie.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ta 100 całkiem fajna ale APZ ma rację co do cieni, chociaż pewnie do wyboru innej pory dnia nie miałeś. Druga sprawa samochód musi mieć jakiś cień bo z nim wygląda bardziej ciekawie ale nie taki ostry i o wiele mniejszy - takiego małego towarzysza podróży, który nie stara się zaćmić swojego przewodnika![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
to co CzaRmaX pisze jest prawdną tzn nie miałem możliwości wyboru innej pory dnia, ponieważ to była wycieczka więc robiłem fotki w takich warunkach jakie były
pozdrawiam
no to kolejne z samolotu
To z samolotu niezbyt
Ale wracając do 100 to chyba fajnie to zdjęcie wyglądałoby rybim oczkiem, chociaż ja nigdy w życiu takiego obiektywu nie miałem![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
no to jeszcze cztery i wystarczy żeby Was nie zamęczać proszę o opinie![]()
Z 1 można było by coś więcej wyciągnąć. 2 i 3 na nie. 4 najlepsze ale może jakoś inaczej skadrowane. Takie moje zdanie![]()
dzięki za opinie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||