Bardzo przyjemne te Twoje zdjęcia![]()
Bardzo przyjemne te Twoje zdjęcia![]()
mirku jak zwykle twoja obróbka rządzi ;p
e-620 plus kitowy obiektyw 14-42mm i 40-150mm 3,5-4,5
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wolnego Panowie - Mirek pełni u nas rolę przewodnika - pokazuje co można , jak można, delikatnie nakierowywująć na właściwą drogę - Saboor zresztą też, tylko inaczej trochę.
I proszę się nie obrażać i nie porzucać takich początkujących userów jak ja czy tutejszy gospodarz.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 30.08.11 o 21:40
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Mirek uczy, Mirek radzi, Mirek nigdy Cię nie zdradzi!
Był Messer jest i będzie.
My tylko ucznie take.![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 30.08.11 o 21:35
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ufff , ktos mnie uprzedzil, jak posypia sie gromy od Mirka to Helmuth oberwie pierwszy
nie smialem pierwszy napisac ze lewa strona twarzy wyszla z lekka gumowa (jak u lalki) i bez wyrazu
ale podpierajac sie teoria o punkcie widzenia i siedzenia
widocznie Mirek stwierdzil ze tak ma byc i basta![]()
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro