|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ale kolejna edycja będzie dotyczyła innego dnia, więc nie powinno się umieszczać zdjęcia zrobionego wcześniej.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Masz rację Epikurejczyku i wybacz że nie dostrzegłem meritum, jestem trochę zmęczony.
Przecież w regulaminie jest jak byk:
oraz:Publikujemy zdjęcia wykonane tylko w podanym terminie.
a to po to by móc zweryfikować zdjątkozdjęcie musi zawierać dane exif
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Drodzy moi!
z racji długiego weekendu przedłużam dodawanie fot do 17.11.2010
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.11.10 o 21:35 Powód: Automatyczne scalenie postów
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
I to jest na plus. Pewnie jeszcze kilka zdjęć wpadnie.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Jeśli zauważyłeś, że ktoś wrzuca zdjęcia do galerii DITL i za każdym razem jest to to samo zdjęcie, to należy wysłać moderatorom stosowną wiadomość by zwrócić ich uwagę lub napisać o tym w wątku.
Odnośnie dodawania zdjęć do akcji DITL.
Idea "Day In The Life" jest taka by pokazać jeden dzień oczami uczestników. Ten dzień jest wymieniony w ogłoszeniu. Różnorodność miejsc w których mieszkają uczestnicy, często różnorodność kultur, w których żyją powoduje, że w galerii pojawia się synteza dnia subiektywnym okiem jego obserwatorów.
W ten sposób staje się jasne, że zdjęcia nie mogą powstawać w innym dniu niż ten który został podany w ogłoszeniu akcji. Pomysł by wrzucać zdjęcia z innego dnia, a także pomysł by wrzucać jedno zdjęcie do kolejnych akcji DITL zaburza pierwotną ideę. Rozbija sens DITL i pozbawia całą zabawę treści.
Niemniej jednak, dodanie zdjęcia do galerii DITL nie dyskwalifikuje go by pokazać to zdjęcie w swoim wątku, dodać do konkursu OR (jeśli pasuje tematycznie), czy też poddać pod ocenę w galerii zwykłej czy alt.
To chyba rozwiewa wszystkie wątpliwości.
Ostatnio edytowane przez hades ; 14.11.10 o 22:54 Powód: Automatyczne scalenie postów
No i koniec edycji!
Oj cieniutko, cieniutko.Pewnie dla tego, że chłody idą i większość OC'ków i OC'kówek zapada i odrętwienie zimowe.
Poświadczono co napisano
Saboor
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 18.11.10 o 12:19 Powód: literówka