DITL 11.11.2010
Święto narodowe i masa wolnego czasu, a tu działanie z zaskoczenia: DITL !!
DITL 11.11.2010
Święto narodowe i masa wolnego czasu, a tu działanie z zaskoczenia: DITL !!
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 18.11.10 o 11:42 Powód: Zamknięcie edycji DITL
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ludzie, ludzie czy Wy śpicie
nowego DITL nie widzicie
dodajemy foty, dodajemy, no chyba, że.... tu fotografów nie ma
poprawiłem link do galerii, proszę o powtórne dodanie fotek![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 11.11.10 o 18:39
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
poprawiłem link do galerii, proszę o powtórne dodanie fotek
Melduję wykonanie zadaniaFotka już dodana do galerii.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Dodałem coś od siebie.
Poszło![]()
Hades, Koniaczek - pięknie.
Reszta fotomanów-gawędziarzy do roboty! DITL'ujemy, DITL'ujemy!!!
Oj cieniutko, cieniutko
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dziękuję za pociechę od Życzliwego/wej w reputacji, ale wolałbym tak ze trzydzieści fot na wystawie DITL'a. Drodzy OlyLudkowie i OlyLudkónwny,
wszak wystawa DITL jest organizowana dla Was i jest to najmniej stresująca galeria(nikt nikogo nie ocenia), czegóż chcieć więcej?
Zapraszam wszystkich na następną edycję, która odbędzie się 12.12.2010 i mam szczerą nadzieję, że pomimo przed świątecznej zawieruchy nie zabraknie fajnych fotek.
Pozdrawiam
Saboor
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 14.11.10 o 14:27 Powód: Automatyczne scalenie postów
a tak zapytam, można dodawać te same fotki do kilku edycji wystawy? bo zauważyłem takie coś i mi się już całkiem wszystko pokićkało...![]()
"pijąc piwo dbasz o siebie i wyrabiasz zdrowy nawyk picia piwa u dzieci"