+ K@czy ; )Fajny pomysł![]()
+ K@czy ; )Fajny pomysł![]()
Chciałbym by każdy zwycięzca OR był tak samo nagradzany. Od początku ten konkurs nie przewidywał nagród rzeczowych, a jedynie wirtualne medale i wieczna pamięć w galerii laureatów. I niech tak pozostanie.
Oczywiście każdy ma prawo do przekazania na rzecz laureata swojej prywatnej nagrody, ale prosiłbym nie ogłaszać tego publicznie. To są już sprawy do załatwienia na PW.
No i inicjatywę szlag trafił.......
Nie widzę w tym niczego złego. Wręcz bardzo popieram ten gest ze strony k@czego. Kto bezinteresownie by się na coś takiego zdobył? W końcu nie łamie tym regulaminu. Jeśli się mylę proszę mnie poprawić. Konkurs nie zakłada nagród jeśli chodzi o "olympusa" ... Pozdr.
OM1
mysle że każdy w szpargałach mógłby znaleźć coś czego nie używa, a może być jednocześnie miłym upominkiem dla zwycięzcy- nie wiem czy to zgodne z regulaminem , ale jezeli jest fundator , to chyba krzywdy nie ma - przeciez to nie są nagrody finansowe
Imho - temat powinien być otwarty do dyskusji , bo w końcu to my tworzymy również tą stronę swoją obecnością tutaj....
OM1
A ktoś, coś zamyka?
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
wracając do konkursu,to jednak trochę zdjęć wpłynęło - choć obawiałem się ze ze względu na temat zainteresowanie będzie małe