Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 72

Wątek: Dziewczyny (luc4s)

| OlyJedi Awatar djus
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Ładne foteczki bardzo mi się podobają A jakim to szkiełkiem ? Jakimś jasnym widzę bo ładnie rozmazuje
    Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl

| OlyJedi Awatar olifant
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    zapewne zuiko 50mm
    .

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ostre ze hej, ostre ostre ostrusieńkie.

Zanim wystawiles podostrzałeś je ?
    ...był Olek jest A6000

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Progres

Czekam na kolejne.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Dobra ale pomóżcie mi wybrać 2 ,3 na www. Co do podostrzania to b. delikatnie tylko po zmniejszeniu.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

| OlyJedi Awatar ziemia01
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Siła reputacji
    74
    Moja galeria
    Wybierz 3,4,5

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    paulina 3 patrycja 7, 10
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Patrycja 11

Patrycja 12

Patrycja 13

Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Patrycja 3 - spory krok do przodu; co prawda kolor skory wciaz chlodny, jednak kadr i swiatlo graja; jedyna uwaga, troche za duzo gory.

Patrycja 4 - super spojrzenie i usmiech pokazane w ciekawym ujeciu, niestety, zepsute kompozycja kadru; pierwsze w oczy sie rzucaja przedzialek i opaska na wlosach, dopiero potem wzrok zeslizguje sie po czole na oczy Wniosek, gorna krawe znacznie obnizyc.

Patrycja 5 - dziewczyna nieszczesliwie zgarbiona, ale reszta gra; ladny kadr;

Patrycja 6 - Patrycja bardzo ladnie pozuje na tym zdjeciu; jest naturalnie, radosnie, az serce rosnie (o, az mi sie rymy poskladaly); z uwag krytycznych, zdecydowalbym sie na uciecie prawej strony, zeby uniknac ogromnego kontrastu pomiedzy ramionami i dac dziewczynie troche wiecej oddechu po lewej stronie;

Patrycja 7 - najslabsze ze wszystkich do tej pory; tlo zmasakrowane; pod oczami pokazaly sie zacienione zaglebienia; twarz w tym ujeciu wyszla pulchna; z przykroscia, ale szczerze pisze, ze nie jest to dobre zdjecie;

Patrycja 8 - poprawnie, jednak bez rewelacji;

Patrycja 9 - Sporo przestrzeni i ladne kadrowanie; zdecydowanie podoba mi sie to zdjecie;

Paulina 2 - zdecydowanie bardzo fotogeniczna dziewczyna; klasycznie i bez fajerwerkow, ale fajnie i milo sie oglada; twarz jednak zbyt blada; znow domagam sie cieplejszych barw;

Paulina 3 - bardzo lubie takie ujecia; tutaj znow blad z przedzialkiem w okolicach mocnego punktu; grzywka troche wchodzi w prawe oko, ale wyglada to raczej zadziornie i nie przeszkadza (przyanajmniej mi);

Paulina 4 - calkiem sympatyczne foto; nie do konca jestem pewien, czy tych kwiatow wokol nie jest zbyt wiele, ale ogolnie sie podoba;

Patrycja 10 - ujecie lubie, kadr wymaga dopracowania; delikatny balaganik w gornej czesci kadru, pod broda (w sumie to dziwne, nie?);

Patrycja 11 - kwiat w mocnym punkcie jest tu zdecydowanie niepotrzebny i praktycznie rozwala cale zdjecie, a moglo byc ladnie;

Patrycja 12 - fajne rozmarzone foto; domagam sie: cieplej!!!

Patrycja 13 - raczej nie; niby klasycznie, ale ten wzrok uciekajacy w okolice krawedzi jakos dziwnie mi nie pasuje;
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    ale Ty robisz postępy...
    3,9,10,12 fajne - dobranockowa wersja świetna.
    Z uwag jak Eddie - jestem zwolennikiem zdrowo wyglądającej skóry, czyli ładnie złocistej opalenizny, nawet tej robionej balansem bieli . No i jeszcze jedna, mniej dyskretna ale po prostu rzuca się w oczy i jak trafisz na jakiegoś "zboczeńca jak ja" to też od razy zwróci uwagę - niezbędna depilacja ( obojętnie czy naturalna czy PSuta ) przedramion!!!
    Chyba że to żyłki ale nie sądzę...
    Poza tym jesteś chyba najlepszym przykładem postępu na tym forum i właśnie dołączyłeś do grona moich ulubionych pokazywaczy babeczek ( już Was trochę mam i każdy stworzył oddzielną kategorię )