Ładne foteczki bardzo mi się podobająA jakim to szkiełkiem ? Jakimś jasnym widzę bo ładnie rozmazuje
![]()
Ładne foteczki bardzo mi się podobająA jakim to szkiełkiem ? Jakimś jasnym widzę bo ładnie rozmazuje
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
zapewne zuiko 50mm
.
Ostre ze hej, ostre ostre ostrusieńkie.
Zanim wystawiles podostrzałeś je ?
...był Olek jest A6000
Progres
Czekam na kolejne.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dobra ale pomóżcie mi wybrać 2 ,3 na www. Co do podostrzania to b. delikatnie tylko po zmniejszeniu.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Wybierz 3,4,5![]()
paulina 3 patrycja 7, 10
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Patrycja 3 - spory krok do przodu; co prawda kolor skory wciaz chlodny, jednak kadr i swiatlo graja; jedyna uwaga, troche za duzo gory.
Patrycja 4 - super spojrzenie i usmiech pokazane w ciekawym ujeciu, niestety, zepsute kompozycja kadru; pierwsze w oczy sie rzucaja przedzialek i opaska na wlosach, dopiero potem wzrok zeslizguje sie po czole na oczyWniosek, gorna krawe znacznie obnizyc.
Patrycja 5 - dziewczyna nieszczesliwie zgarbiona, ale reszta gra; ladny kadr;
Patrycja 6 - Patrycja bardzo ladnie pozuje na tym zdjeciu; jest naturalnie, radosnie, az serce rosnie (o, az mi sie rymy poskladaly); z uwag krytycznych, zdecydowalbym sie na uciecie prawej strony, zeby uniknac ogromnego kontrastu pomiedzy ramionami i dac dziewczynie troche wiecej oddechu po lewej stronie;
Patrycja 7 - najslabsze ze wszystkich do tej pory; tlo zmasakrowane; pod oczami pokazaly sie zacienione zaglebienia; twarz w tym ujeciu wyszla pulchna; z przykroscia, ale szczerze pisze, ze nie jest to dobre zdjecie;
Patrycja 8 - poprawnie, jednak bez rewelacji;
Patrycja 9 - Sporo przestrzeni i ladne kadrowanie; zdecydowanie podoba mi sie to zdjecie;
Paulina 2 - zdecydowanie bardzo fotogeniczna dziewczyna; klasycznie i bez fajerwerkow, ale fajnie i milo sie oglada; twarz jednak zbyt blada; znow domagam sie cieplejszych barw;
Paulina 3 - bardzo lubie takie ujecia; tutaj znow blad z przedzialkiem w okolicach mocnego punktu; grzywka troche wchodzi w prawe oko, ale wyglada to raczej zadziornie i nie przeszkadza (przyanajmniej mi);
Paulina 4 - calkiem sympatyczne foto; nie do konca jestem pewien, czy tych kwiatow wokol nie jest zbyt wiele, ale ogolnie sie podoba;
Patrycja 10 - ujecie lubie, kadr wymaga dopracowania; delikatny balaganik w gornej czesci kadru, pod broda (w sumie to dziwne, nie?);
Patrycja 11 - kwiat w mocnym punkcie jest tu zdecydowanie niepotrzebny i praktycznie rozwala cale zdjecie, a moglo byc ladnie;
Patrycja 12 - fajne rozmarzone foto; domagam sie: cieplej!!!
Patrycja 13 - raczej nie; niby klasycznie, ale ten wzrok uciekajacy w okolice krawedzi jakos dziwnie mi nie pasuje;
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
ale Ty robisz postępy...
3,9,10,12 fajne - dobranockowa wersja świetna.
Z uwag jak Eddie - jestem zwolennikiem zdrowo wyglądającej skóry, czyli ładnie złocistej opalenizny, nawet tej robionej balansem bieli. No i jeszcze jedna, mniej dyskretna ale po prostu rzuca się w oczy i jak trafisz na jakiegoś "zboczeńca jak ja" to też od razy zwróci uwagę - niezbędna depilacja ( obojętnie czy naturalna czy PSuta ) przedramion!!!
Chyba że to żyłki ale nie sądzę...
Poza tym jesteś chyba najlepszym przykładem postępu na tym forum i właśnie dołączyłeś do grona moich ulubionych pokazywaczy babeczek ( już Was trochę mam i każdy stworzył oddzielną kategorię![]()
)
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl