wracam na studia...zrobię jeszcze jakiś fakultet...![]()
ładne zdjęcia...
wracam na studia...zrobię jeszcze jakiś fakultet...![]()
ładne zdjęcia...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Paulina 1 - ostre swiatlo, za to kontrasty jakie lubie. Troche bym ocieplil barwy, tutaj bardzo by mi to pasowalo. Brzydki, ostry cien pod broda na szyi dziala tuta mocno na minus, podobnie przedzialek polozony niebezpiecznie blisko mocnego punktu oraz kolczyk.
Ogolnie jednak bardzo sympatyczne zdjecie.
Patrycja 1 - Co pierwsze w oczy sie rzuca, zaraz po bardzo sympatycznej twarzy, to troche plaskie swiatlo. Mogloby byc bardziej plastycznie. Przy tak cieplych spojrzeniu i usmiechu kolory sa zdecydowanie zbyt chlodne.
Patrycja 2 - Wiekszosc uwag jak przy poprzednim; a po za tym, fajny ujecie, choc osobiscie raczej nie decydowalbym sie na fotografowanie Patrycji "en face"; oczy zdecydowanie nalezy bardziej podkreslic swiatlem lub rozjasnieniem podczas obrobki; niedobre cienie maca spokoj w okolicach dekoltu; wystajace spod wlosow ramiaczko jest tu juz tylko szczegolem, nie ukrywam jednak, ze zbednym raczej. Na zakonczenie, zbyt duza roznica w oswietleniu twarzy i dolnej czesci kadru.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ja ich nie podrywam, staram się podchodzić profesjonalnie i są dla mnie tylko modelkami, a prywatne ich życie mnie mało obchodzi.Zamieszczone przez chomsky
Eddie, koniecznie musze zainwestować w blende. Jeżeli jest taka pogoda jak teraz, czyli bezchmurnie, to niewiele ze światłem bez tego zdziała.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Z tym mam identyczny problem.Zamieszczone przez luc4s
A poki co mozna sobie radzic wybierajac miejsca zacienione (byle nie za bardzo), ewentualnie robic zdjecia w okolicach zachodu slonca.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Podoba mi sie Paulina 1, choc troszke za zimne kolory. Podchodzi mi swiatlo na tym zdjeciu. Niezle zdjecie jest tez z Patrycja 2, choc szkoda, ze twarz jest w cieniu, a dekolt w swietle. Moze by sie blenda przydala?
Pzdr
Zamieszczone przez suchar
Tak, chętnie przyjmę, podac Ci adres do wysyłki?
Kolejne foty, troche was pomecze tymi zdjęciami bo nie wiem które wybrac jako najlepsze.
Przynajmniej prosiłbym o wskazanie faworytów.
wybaczcie za podpisy, obrabialem do czego innego i juz nie chcialo mi sie drugi raz
Patrycja 3
Patrycja 4
Patrycja 5
Patrycja 6
Patrycja 7
Patrycja 8
Patrycja 9
Paulina 2
Paulina 3
Paulina 4
Patrycja 3 i 5 to już całkiem fajne portreciki są, zdecydowanie najlepsze z całego seta
pozdrawiam
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Dzięki, mam jeszcze w zanadrzu około 5 fotek, w tym jedna z magnoliami, ale poczekam z tym do jutra, chciałbym góra 5 fotek dac na swoje www i nie wiem króre![]()
wrzucaj jakoś Ci tam dopomożemy w wyborze tych najZamieszczone przez luc4s
![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
No to na dobranoc taka
Patrycja 10
Reszta jutro![]()