No masz , jestem Krakus z dziada pradziada, tata mój z Dębnik. Ale masz chyba rację powinno być w pisowni i wymowie idzcie...... bez zmiękczenia ź.
No masz , jestem Krakus z dziada pradziada, tata mój z Dębnik. Ale masz chyba rację powinno być w pisowni i wymowie idzcie...... bez zmiękczenia ź.
no i zrobił się kącik językoznawczy...
Idźcie na pole krakowiacy porobić nowe fotki.
PS co do wątku. Jeszcze nie skalibrowałem swojego nowego nabytku - f2080,
ale od razu zauważyłem, że moja poprzednia TN-ka wymięka w przedbiegach. Polecam.
Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm
Witajcie
Mam dylematus zamierzam kupic laptopa za okolo 2000 zł , moze ktos by doradził bo w tych kwestiach jestem zielony by nie powiedziec blady.
W skrocie chodzi mi o to by byl przyzwoity w parametrach ale nie jakis tam kombajn do gier i nie wiadomo co., ale tez nie jakis slabeusz.
Czy mozna za te pieniazki cos kupic.
Pozdrawiam i licze na jakies sugestie.![]()
Teraz jest taki wybór wszelkiej maści laptopów, że już ciężko nadążyć z byciem na bieżącoKilka miesięcy temu siostra miała podobny dylemat. Wtedy po przejrzeniu ofert i analizie możliwości/cena wybór padł na Samsunga NP-R525-JS01PL. Dokładnie tego http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...tml#content_3c tylko wtedy droższego o 200,- Przyzwoite parametry, nie najgorsza karta (też bawi się trochę zdjęciami), dla jej potrzeb był wystarczający. Nie ma może wodotrysków ale póki co odpukać nie ma z nim problemów. Przy końcówce roku warto pewnie zobaczyć na promocje typu "czyszczenie magazynów" czy wyprzedaż bo czasami można trafić jakąś ciekawą ofertę
![]()
Dzieki Quentin35 , rozwaze , poczytam.
Moze sa jakis jeszcze inne propozycje.
Czytałeś już ten wątek: Laptop dla amatora fot ?
Jest stosunkowo świeży...
Karol: Słuszna uwaga, scalam oba wątki
Ostatnio edytowane przez Karol ; 28.12.10 o 15:30