Strona 20 z 20 PierwszyPierwszy ... 10181920
Pokaż wyniki od 191 do 193 z 193

Wątek: laptop dla amatora fot...

| OlyJedi Awatar piasbog
    Mieszka w
    Łomża
    Siła reputacji
    190
    Moja galeria

Odp: laptop dla amatora fot...

Cytat Zamieszczone przez k@czy Zobacz posta
    Nie no... ja tez cos mam od Sonego.... z 6 popsutych laptopow w magazynku
    A ja gromadę zestawów wideokonferencyjnych czekających na zezłomowanie. Kilka lat temu super technologia za gromadę pieniędzy, błyskawicznie wyparta przez Lynca/OCSa. Więc ja też sentymentu do Sonego nie mam, co nie przeszkadza mi obiektywnie stwierdzić, że matryce robią bardzo dobre. PS. Sony w tym roku mocno pod kreską - Tajlandia ich trochę "umoczyła".
    XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria

Konsole PS3???
    Chyba zart...
    Wlasnie od roku dziesiatki tysiecy konsol laduja na smietniku, o jakis niedouczony mietek tak zaprojektowal jej wnetrze, ze uklad chlodzenia dziala w 50% swojej nominalnej wydajnosci.
    Dzieki temu GPU odklejaja sie od plyty glownej jak tasma maskujaca od sciany. Do tego gotuje sie rowniez RAM i zdycha procesor glowny. Dlatego dosc szybko moglismy zaobserwowac wersje SLIM, ktora juz jest znacznie poprawiona, ale nadal daleko jej do zakladanej jakosci.
    Wiecej sprzetow Sony nie testowalem, bo sie najzwyczajniej boje, ze wybuchnie i mnie zabije...
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

po pierwsze nie jestem zatrudniony w Sony tylko w innej firmie Po drugie tutaj zdjęcia z dołu i z boku z forum Canon-a . Ja też nie jestem jakoś fanem Sonego :P Używam Asus-a 1215n i monitor Della jak pisałem wcześniej, ale jeżeli komuś zależy na kolorach i matrycy to polecam Sonego.
    Panasonic G3 + 14-42/3.5-5.6 + Yongnuo Y-460 m2 x2 + Pixel Soldier

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów