dziś kilka fot znad zimnego Bałtyku w alternatywnych wersjach kolorystycznych![]()
dziś kilka fot znad zimnego Bałtyku w alternatywnych wersjach kolorystycznych![]()
Ostatnio edytowane przez joss ; 9.11.10 o 11:05
2 i 3 podobają mi się spokojne a zaraz niespokojne... ładne kolory, przyjemny widok
1 nie podoba mi się w takich kolorach, takie bez wyrazu
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
1. widziałabym jednak w kolorze. podejrzewam, że chciałaś uratować to zdjęcie stąd ten kolor bo przepał z lewej strony jest ogromny
2. ciekawe choć słońce troszkę za mocne i tak naprawdę ono najbardziej przyciąga uwagę
3. jak dla mnie super. można się przyczepić do tych gałęzi ale mnie one osobiście nie przeszkadzają
4. kolor nieciekawy. może jakby wyciągnąć kolory trawy piachu i nieba to zdjęcie zyskałoby na wartości. a tak jest po prostu nieciekawe.
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
najbardziej podoba mi sie 3, mimo galezi w LGfajny kadr, przyjemnie kolory
![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Dla mnie z tych wiariantów kolorystycznych najlepsza jest 3.
Do tego ciekawy kadr, tylko ta gałąź...![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Dziękuję wszystkim za komentarze...
Pogoda dziś mało optymistyczna, zdjęcie odgrzebałam w czeluściach zdjęć "wakacyjnych" i tak jakoś od razu się cieplej na duszy zrobiło...![]()
Ostatnio edytowane przez joss ; 9.11.10 o 11:05
Cieplej bo słońce czy cieplej bo piwo?
Zdjęcie "takie se" ale gdyby ciaśniej kadrować (sam kufel ze słońcem nad nim) to może ktoś by dorobił odpowiednią opowieść![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo ciekawy pomysł i udane wykonanie.
"Piwo rozświetlone blaskiem zachodzącego słońca" - sprzedaj ten pomysł agencji reklamowej mającej wśród swych klientów producenta piwa.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
rol6 - takie fajne pomysły na zdjęcie po jednym piwku same przychodzą do głowyswoją drogą fotografowanie "pod wpływem" - może jest w tym jakaś metoda? Czy ktoś już kiedyś próbował?
helmuth - każde z elementów tego zdjęcia zarówno słońce jak i piwo wyzwala ciepło w sercu a w połączeniu i to jeszcze takim to już w ogóle cieplny zawał, hehe.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA