Tym razem dla odmiany tylko jedno zdjęcie i łamiąc porządek chronologiczny wczorajsze. W normalnym rozmiarze wygląda ok, a pomniejszone nie wiem teraz już nic nie wydaje mi się ostre.
15
Tym razem dla odmiany tylko jedno zdjęcie i łamiąc porządek chronologiczny wczorajsze. W normalnym rozmiarze wygląda ok, a pomniejszone nie wiem teraz już nic nie wydaje mi się ostre.
15
Witaj Izo
Fotka nr 15 ciekawa, pocztówkowa i ostraPrzynajmniej u mnie. Ale wiesz, jam jest laik i amator, więc moją ocenę traktuj z przymrużeniem oka.
Ogólnie bardzo podobają mi się Twoje fotki, a te problemy z ostrością o których już szanowni koledzy wspomnieli, mogą faktycznie wynikać z niedostatecznego wyostrzania po zmniejszeniu, choć muszę Ci się przyznać że sam nigdy tego nie robię
Czekamy na dalsze ciekawe zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Moze i jest ostre,któż to wie,ale zolty swieci niemilosiernie,postaraj sie stonowac,majac plik zrobisz to lepiej
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
15 bardzo mi się podoba i u mnie przynajmniej jest ostra.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
bardzo ładnie... moim zdaniem Mirku świeci jak należy![]()
fajna 15 lubie ciemne tła![]()
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
fotka jest piękna ale bardziej podoba mi się w wersji Mirka...
zdjęcie jak należy, ostrość wporządku.. ale jeżeli chodzi o kolory to zdecydowanie + dla pana Mirka..