|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor bardzo dziękuję i z pewnością zastosuję się do rad, chyba jednak za mało wyostrzałam i stąd moje problemy. Od razu spróbowałam tym sposobem i widać efekty. Przeróbka bardzo mi się podoba lubię takie efekty, choć sama póki co staram się nie kombinować, żeby nie przesadzić. Miło, ze się tym zająłeś
Artur Twoją metodę również zastosuję, może wtedy będą Ci się podobały moje zdjęcia. Szkoda trzymać tylko w komputerze, ja kilka wywołałam w dużym formacie i poza tym że mi fatalnie obcięli to byłam mile zaskoczona kolorami no i ostrością.
W tamtym też ciemny statek był uzasadniony, ale co kto lubi.
Żeby zrobić zdjęcie tego brzegu czekałam ze statywem kilka godzin aż się ściemni. Jak było jeszcze jasno przechodzący fotograf widząc mnie ze statywem pokazał mi podobne zdjęcie Pragi i bardzo mi się spodobało. Teraz wiem, ze to niby błąd ale i tak je lubię.
Każde mogę zrobić lepiej, ale potrzebuję czasu
pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Iza
chciałbym mieć takie początki...
masz oko, bedzie dobrze
Saboor Czy ładnych to nie wiem inni pewnie by strasznie skrytykowali. Zdjęcia staram sie oceniać bez emocji i po konsultacjach z osobami, które patrzą na nie inaczej niż ja i jestem im za to wdzięczna
Artur Nie ma to jak wszystko skrytykować, a później napisać, że jednak jest dobrze. Początki mam trudne no i ta ostrość, a raczej nieostrość (której na niektórych zdjęciach nie widzę, a inni widzą)
pozdrawiam
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
nie przypominam sobie abym wszystko skrytykował...
czepiałem się głównie ostrości... której niestety brakuje na Twoich zdjęciach...
miałem podobny problem, wyostrzałem przed zmniejszeniem, odwrócenie kolejności daje lepsze efekty...
Mirek54 do takich kombinacji jeszcze nie dorosłam, ale dzięki za informację przynajmniej wiem co mnie kiedyś może czekać. Widziałam dużo twoich przeróbek i jestem pod wrażeniem
Artur Dobrze przyznaję, ze przy czymś napisałeś, że dobrze wygląda... ale obiecuję, że się poprawię i mam nadzieję, że będziesz śledził moje postępy
Saboor dobrze, że ma czym szpanować![]()
czekamy na kolejne fotki ; ))