57 oraz 59 jak dla mnie.
57 oraz 59 jak dla mnie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Kwiaty piękne, ale 64 trochę nienaturalne.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Witaj Iza!
Faktycznie poza przepaloną fotą 64 udała się wrzuta!
Jak dla mnie: 63, 62 to cuda potem 66, 65 i 61 To porządek od najlepszego w dół.
Aaa 63 do galeriiMusowo
Pozdrawiam
Ja
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 26.04.11 o 20:05
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Następnym razem, robiąc "kropelkowe" zdjęcia, skup się na jednej lub grupie kropel położonych blisko siebie. Spróbuj "złapać" obraz skupiony w kropli.
Wyobraź sobie ostrą i zajmującą zdecydowanie więcej kadru kroplę na 62
To ona lub wręcz obraz w niej skupiony powinien być tematem zdjęcia.
Spróbuj!
PS
Popatrz jak to robi helenae, niezłe efekty też miała Wanilia
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
62, 63 na prawde fajne![]()
Mnie zdecydowanie najbardziej podoba się 62.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Najbardziej mi pasuja fotki 62 oraz 63.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
piękne kwiaty , śłiczne makro - mam pytanie jakim obiektywem są robione te zdjęcia?
W tym pajączku coś jednak mi się podobało taki przyczajony. Ale rzeczywiscie sporo rożni się od pozostałych. Cieszę sie, ze pozostałe Ci się podobają. 63 dodałam do galerii z dedykacjąpozdrawiam
Staram się wydobyć ten obraz tylko przeszkodą był brak ciekawego tła (ogród jest miejscem zabawy dla dziecka i szczeniaka, wiec nic kolorowego się nie uchowa) no i trochę wiatr, bo w sobotę u mnie nie było za spokojnie. Świetne są takie zdjęcia kropelek. Przeglądałam ich mnóstwo na forum. Nie mam jeszcze na tyle opanowanej techniki żeby zrobić lepiej pojedynczą kroplę, ale to kwestia czasu. Zdjęcia osób, o których piszesz to dla mnie szczyt marzeń i podziwiam je
Obiektyw 40-150 oraz Raynox M-250. Niezbyt opanowane, ale jakieś postępy chyba są. Jak pierwszy raz założyłam konwerter byłam przerażona minimalną GO, ale przyzwyczajam się
jurec, feelthevibe7, rol6, waruga bardzo dziękuję za opinie![]()