Strona 13 z 28 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 271

Wątek: Po prostu początki...

| OlyJedi Awatar waruga
    Mieszka w
    50 05,3 N 018 33,2 E
    Siła reputacji
    314
    Moja galeria
    Jak dla mnie to 51 oraz 52.
    Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO

| OlyJedi Awatar Roby
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    50-52

| OlyJedi Awatar rol6
    Mieszka w
    Skórzewo/Poznań
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Mnie podoba się 55.

Na 52. jak dla mnie odrobinę za płytka GO.

Tak się zastanawiam patrząc na 54. czy zdjęcia nie zostały wykonane w ogrodzie botanicznym w Poznaniu?
    OMD, kilka puszek i wiadro słoików

| OlyJedi Awatar Iza
    Mieszka w
    Miłosław
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    waruga, Roby dziękuję

Cytat Zamieszczone przez rol6 Zobacz posta
    Mnie podoba się 55.

Na 52. jak dla mnie odrobinę za płytka GO.

Tak się zastanawiam patrząc na 54. czy zdjęcia nie zostały wykonane w ogrodzie botanicznym w Poznaniu?
    Sama już nie wiem jaka GO jest najlepsza a nie chcę wszystkich robić tak samo, ale też się zastanawiałam czy tu nie jest za płytka.
    To jedno zostało wykonane w ogrodzie botanicznym. Trafiłam na nieciekawy dzień i godzinę, ale nie mam daleko więc wrócę w bardziej sprzyjających okolicznościach. Może nawet przypadkiem gdzieś się miniemy

| OlyJedi Awatar rol6
    Mieszka w
    Skórzewo/Poznań
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Też od czasu do czasu bywam w ogrodzie botanicznym więc takie przypadkowe spotkanie może być całkiem prawdopodobne.
    Znak rozpoznawczy - Olek w dłoni.

Z tego co widzę na forum jest silna grupa wielkopolan, ale trudno jest zaarażować spotkanie większej liczby osób. Jeden kolega w wątku spotkań aktywnie działa w tym temacie, ale jak na razie odzew nie jest niewielki.
    Może jak się zrobi cieplej skłonność do spotkań zwiększy się.
    OMD, kilka puszek i wiadro słoików

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    47, 48 - najbardziej mi się podobają
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Iza Zobacz posta
    helmuth Jestem w szoku pierwszy raz bez krytyki
    To chyba jakieś niepodpatrzenie z mojej strony
    Nadrabiam więc
    Najbardziej podoba mi się 51. Zdaję sobie sprawę jak trudno było trafić z odpowiednią GO aby tło dobrze rozmyć i cały kwiatek pokazać. Widzę pewne nieostrości na płatkach ale nie one mi przeszkadzają. Brakuje mi nieco kontrastu:
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Bez nazwy.jpg
Wyświetleń:	43
Rozmiar:	122,3 KB
ID:	45305  
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Iza Zobacz posta

Sama już nie wiem jaka GO jest najlepsza a nie chcę wszystkich robić tak samo, ale też się zastanawiałam czy tu nie jest za płytka.
    T
    Wszystko zalezy co chcesz na focie pokazac widzowi.To Ty przy pomocy tzw mocnego punktu i GO kierujesz jego okiem.Ty ukladasz scenariusz na zdjeciu.Jesli zrobisz to umiejetnie to nikt nie bedzie zwracal uwagi na GO,bo poprostu nie bedzie jej widziec.

| OlyJedi Awatar Iza
    Mieszka w
    Miłosław
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Też od czasu do czasu bywam w ogrodzie botanicznym więc takie przypadkowe spotkanie może być całkiem prawdopodobne.

Z tego co widzę na forum jest silna grupa wielkopolan, ale trudno jest zaarażować spotkanie większej liczby osób. Jeden kolega w wątku spotkań aktywnie działa w tym temacie, ale jak na razie odzew nie jest niewielki.
    Skoro bywasz to kiedy najlepiej tam pojechać ze względu na jakieś szczególne rośliny? Takie informacje przydadzą się mi i mam nadzieję, ze także innym. Takie spotkania zawsze jest bardzo trudno zaaranżować, ale czasem jakoś się udaje, wiec nie ma co tracić nadziei .

Cytat Zamieszczone przez Mysikrolik Zobacz posta
    47, 48 - najbardziej mi się podobają
    Dziekuję

Cytat Zamieszczone przez helmuth Zobacz posta
    To chyba jakieś niepodpatrzenie z mojej strony
    Nadrabiam więc
    Najbardziej podoba mi się 51. Zdaję sobie sprawę jak trudno było trafić z odpowiednią GO aby tło dobrze rozmyć i cały kwiatek pokazać. Widzę pewne nieostrości na płatkach ale nie one mi przeszkadzają. Brakuje mi nieco kontrastu:
    Z GO rzeczywiscie było trudno trafić tym bardziej z moim brakiem doświadczenia, ale obiecuję, że nadrobię z pomocą takich osób jak Ty Twoja wersja wygląda znacznie lepiej. Moja była jakaś taka płaska. Dziękuję.

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Wszystko zalezy co chcesz na focie pokazac widzowi.To Ty przy pomocy tzw mocnego punktu i GO kierujesz jego okiem.Ty ukladasz scenariusz na zdjeciu.Jesli zrobisz to umiejetnie to nikt nie bedzie zwracal uwagi na GO,bo poprostu nie bedzie jej widziec.
    Zawsze podobają mi się Twoje "filozoficzne rozważania" mozna z nich wiele wyciągnąć. Wiem, że to ja decyduję o tym jak ma wyglądać fotka, ale zdanie innych bardzo mi pomaga. Zawsze boje się, ze moje zdjęcia są takie za zwyczajne. Chyba za dużo porównuję z innych.

Oto kilka kolejnych fotek. Tym razem moja okolica i kolejne stworki. Pozdrawiam

56

57

58

59

60

Centus
    Gość

no wlasnie

ciekawe czy to o mnie mowa , bo juz w kilku miejscach na forum proponowalem zeby sie spotkac na zywo
    co prawda bylo to w kontekscie fotografi przyrodniczej ale przeciez nie bedziemy sie segregowac