Jak dla mnie to 51 oraz 52.
Jak dla mnie to 51 oraz 52.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
50-52![]()
Mnie podoba się 55.
Na 52. jak dla mnie odrobinę za płytka GO.
Tak się zastanawiam patrząc na 54. czy zdjęcia nie zostały wykonane w ogrodzie botanicznym w Poznaniu?![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
waruga, Roby dziękuję
Sama już nie wiem jaka GO jest najlepsza a nie chcę wszystkich robić tak samo, ale też się zastanawiałam czy tu nie jest za płytka.
To jedno zostało wykonane w ogrodzie botanicznym. Trafiłam na nieciekawy dzień i godzinę, ale nie mam daleko więc wrócę w bardziej sprzyjających okolicznościach. Może nawet przypadkiem gdzieś się miniemy![]()
Też od czasu do czasu bywam w ogrodzie botanicznym więc takie przypadkowe spotkanie może być całkiem prawdopodobne.
Znak rozpoznawczy - Olek w dłoni.
Z tego co widzę na forum jest silna grupa wielkopolan, ale trudno jest zaarażować spotkanie większej liczby osób. Jeden kolega w wątku spotkań aktywnie działa w tym temacie, ale jak na razie odzew nie jest niewielki.
Może jak się zrobi cieplej skłonność do spotkań zwiększy się.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
To chyba jakieś niepodpatrzenie z mojej strony
Nadrabiam więc
Najbardziej podoba mi się 51. Zdaję sobie sprawę jak trudno było trafić z odpowiednią GO aby tło dobrze rozmyć i cały kwiatek pokazać. Widzę pewne nieostrości na płatkach ale nie one mi przeszkadzają. Brakuje mi nieco kontrastu:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Skoro bywasz to kiedy najlepiej tam pojechać ze względu na jakieś szczególne rośliny? Takie informacje przydadzą się mi i mam nadzieję, ze także innym. Takie spotkania zawsze jest bardzo trudno zaaranżować, ale czasem jakoś się udaje, wiec nie ma co tracić nadziei.
Dziekuję
Z GO rzeczywiscie było trudno trafić tym bardziej z moim brakiem doświadczenia, ale obiecuję, że nadrobię z pomocą takich osób jak TyTwoja wersja wygląda znacznie lepiej. Moja była jakaś taka płaska. Dziękuję.
Zawsze podobają mi się Twoje "filozoficzne rozważania" mozna z nich wiele wyciągnąć. Wiem, że to ja decyduję o tym jak ma wyglądać fotka, ale zdanie innych bardzo mi pomaga. Zawsze boje się, ze moje zdjęcia są takie za zwyczajne. Chyba za dużo porównuję z innych.
Oto kilka kolejnych fotek. Tym razem moja okolica i kolejne stworki. Pozdrawiam
56
57
58
59
60