sądzę że kaczki lepsze by były w poziomie. żeby widać było gdzie idą. a tak ma się wrażenie że ledwo w kadr je złapałeś i skupiłeś się na pokazaniu nieciekawej góry.
sądzę że kaczki lepsze by były w poziomie. żeby widać było gdzie idą. a tak ma się wrażenie że ledwo w kadr je złapałeś i skupiłeś się na pokazaniu nieciekawej góry.
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Dawno nic nie wrzucałem, więc teraz daję do Waszej oceny moją pierwszą panoramkę, do zrobienia której natchnął mnie ten piękny widok na jesieni...
11.
Przepraszam, jeśli za duże jednak jeszcze nie ogarnąłem jak wrzucić miniaturkęWg tutka nie działa.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Nawiasem mówiąc tu widać jak ładnie pod światło pracuje krytykowana przez wielu ludzi tzw. pseudo-Leica Lumixa
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dorzucam jeszcze moje pierwsze próby fotografii sportowej. Troszkę mnie ogranicza jeszcze sprzęt (i moje umiejętności rzecz jasna) ale i tak chcę się wynikami z Wami podzielić. Nie muszę chyba wspominać, że komentarze wszelkie mile widziane.
Fotki robione na meczu Anwilu z PGE we Włocławku.
12. Początek spotkania.
13. Krótka wymiana zdań..
14. Czasem było ostro..
15. ..niekiedy jednak bardzo subtelnie.
16. Rzucik osobisty.
17. A tu co? Panowie ustawiają mur..?
18. Mój faworytMistrz 2 planu, czego on tam szuka??
PS. po kliknięciu w belkę fotki będą ostre, tyle, że nie wszystkie![]()
Ostatnio edytowane przez Piotras_L1 ; 10.01.11 o 20:24 Powód: Automatyczne scalenie postów