dżungla też krajobrazChoć niektórzy mówią że niby ładnie ale wszysko zasłaniaja drzewa...
docelowo pokaz ma być niewirtualny - opowieści przy slajdach przrywane krótkimi slideshow'ami
dżungla też krajobrazChoć niektórzy mówią że niby ładnie ale wszysko zasłaniaja drzewa...
docelowo pokaz ma być niewirtualny - opowieści przy slajdach przrywane krótkimi slideshow'ami
Dobasku,
Tu nie ma co komentowac, trzeba podziwiac! Zapowiada sie jak zwykle arcyciekawie, czekam na wiecej
pozdrawiam serdecznie
Janek
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Zdjęcia oglądałem już w wątku, ale ta składanka zapowiada się bardzo ciekawie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dobas, to kiedy wystąpisz z prelekcją w TED?
To w ramach życzeń świątecznych.
Składanka jest OK, ale...
Wolałbym inne przenikanie zdjęć i do tego trochę wolniejsze przejście os kadru do kadru np . taką technologią jak w prezentacjach microsoftu - rozwijania dywanika lub podzialu na obracające się kwadraciki.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
co do przechodzenia zdjęć - jestem człowiek starej daty i akceptuje tylko to co możliwe było do uzyskania z analogowego rzutnika... Tu jestem niereformowalny raczej. Z kolei czas przenikania zdjęć mozna w programie regulowac dowolnie - starałem sie jednak zgrać to z "dupnięciem" w muzyce - stąd takie szybkie zmiany
pierwsze slajdy pojawiają się powolutku bo muza na to pozwala - potem jest już tylko Łup Lup Łup... talerzami i bębnami
Zwiastun wyprawy... miodzio![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Świetny materiał!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Mam nadzieję, że uraczysz nas pokazem na jakimś zlocie![]()