Fajjjjjniutko
Fajjjjjniutko
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Świetne foto.
Trójeczka znakomita.
Pozdrawiam.
Ten kolor wody robi wrażenie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Rewelacja, zwłaszcza 3! Bomba Panie![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Pięknie tam...
Most jak "nie z tej ziemi"...
Ja chcę jeszcze... no, nie daj się prosić...![]()
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Rewelacja!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dobas, a dużo miziasz w kompie? Na ile te krajobrazy takie tam są? Czy tylko balansujesz krzywymi, czy wgłębiasz się bardziej?
W kompie miziam nie duzo tyle co wołam rawa ale dużo miziam w terenie. Flirty połówkowe dają mozliwość wyciągnięcia z fotografii wiecej. i flirty polaryzacyjnej. Woda w tamtych jeziorach jest rzeczywiście niesamowita, przy zdjeciu z mostem nalozylo sie na to jeszcze niskie słonko przy takim troche burzowym niebie.
co do obróbki - w zasadzie przy zdjęciu ograniczam sie do tych pierwszych suwaków z lightrooma
EXPOSURE / RECOVERY / FILL LIGHTS / BLACK / CONTRAST / clarity / vibrance / saturation
zdjęcia muszą przejśc odsiew na przyrodniczych konkursach więc nie bardzo mogę a przede wszystkim nie bardzo chce z tym szaleć
Nowa Zelandia jest pikna, ale większa miłościa chyba darzę Islandie i Norwegię. Też bajecznie pięknie a dużo bliżej![]()
Fajne zdjęcia, super kontrasty - niebo na kilku wygląda b.dramatycznie ale to pewnie już taka uroda chmur burzowych.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Świetny wątek i fantastyczne zdjęcia. Mam nadzieję, że też kiedyś zapuszczę się w te tereny![]()