Czy olympus e-30 przywieziony z USA będzie mógł obsługiwać menu w języku polskim?
Czy olympus e-30 przywieziony z USA będzie mógł obsługiwać menu w języku polskim?
Można spodziewać się, że tak, bo w opcjach uaktualniania oprogramowania aparatu jest specjalna opcja "Pobierz dodatkowe języki" (albo jakoś podobnie).
Teraz mogę pobrać jakieś języki hieroglificzne, ale być może, jak nie ma w kamerze Polskiego, to będzie do pobrania.
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
Dzięki ale nie jesteś pewien na 100%
Tak. Nie jestem pewny. I nie mam jak sprawdzić
Pozdrawiam, Andrzej.
E-30 | ZD 12-60 | ZD 50-200 SWD | ZD 70-300 | Sigma 105 | Falcon 8 | sporo manualnych stałek M42
Ja tak zrobilem w e-520. Nie spodziewam sie, zeby taka opcja zostala usunieta w e-30
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Zrobilem tak przez Olympus Master koledze z jego E520, bezproblemowo, dziala do dzisiaj. pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
ja też sprowadzam sobie właśnie E-30 ze stanów i nie mogąc znaleźć nigdzie odpowiedzi na to pytanie kontaktowałem się z serwisem olka w warszawie.
Miły pan powiedział, że nie ma z tym najmniejszego problemu,
gdyż w E-30 język polski jest "wgrany" fabrycznie i trzeba go tylko ustawić w menu..)))
pozdrawiam..
A "Pobierz dodatkowe języki" (przez OV2) nie podają naszego języka?
=======
[edit]
Teraz doczytałem że kamera dopiero jedzie
Pozdrawiam, Andrzej.
Mój E-30 pochodzi z Niemiec - tylko przestawiłem na język polski w menu, Olympus w specyfkacji podaję, że polski jest już zainstalowany w aparacie obok kilku innych języków
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro