Po co robić coś po nic. Jeśli jest tam odkurzacz to napewno coś działa no chyba że go nie ma a jest jedynia atrapa i chwyt marketingowy.
Po co robić coś po nic. Jeśli jest tam odkurzacz to napewno coś działa no chyba że go nie ma a jest jedynia atrapa i chwyt marketingowy.
mente et malleo
i pomyśleć, że E 300 to już archiwum produktów które z powodzeniem konkuruje z nowościami innych firm.
Ale chyba tylko w jednym aspekcie...Zamieszczone przez Wiejo
Te dane na pewno sa przesadzone, ale mysle, ze wazniejsze sa komentarze do nich, czyli, ze testerzy sa rozczarowani. To nie znaczy, ze nie dziala, ale dziala zle. A u Olka lepiej.
Pzdr
I po 1,5 roku użytkowania aparatu filtr pierwszy raz zawiódł, zrobił mi się jakiś paproch na matrycy, jednak wystarczyło z gruszki podmuchać i jest ok.![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
szumik z E-300 pominę milczeniem, ale sam aparat wciąż jest wporzo. po prostu potrzebuje dużo światła i z zewnętrzną lampą daje radę.
Rafał:
czemu nie wierzysz? klienci łykają slogany, nie zawsze testują skuteczność. widziałem też inny test na necie, w którym zostawili aparaty na jakiś czas bez obiektywów. Alfa zarypała się syfem, który nie zszedł, OLEK przedmuchał paprochy.
lubię solidne rozwiązania i dlatego cenię OLKA. body może być zacofane technologicznie, ale wiem że jak będę potrzebował aparatu to on się uruchomi a dostępne opcje działają zgodnie z przeznaczeniem.
luc4s:
a wygotowałeś?