gratulacje![]()
gratulacje![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
1.k@czy
2.Rafał Czarny
3.lessie
4.Plexa
5.blekzz
6.kali999
7.witia1
8.west73
9.pagus
10.ziemia01
11.celebrity plus
12.Tadeusz Jankowski
13.Kris Bloodko
14.Lakuta
15.Dziadek
16.Piotr Grześ
17.agapiet
18.Yx
19.WG
20.PioRo
21.grizz
22.malina
było sobie życie
i Ja gratuluję!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
I ja też![]()
gratulacje, zwlaszcza, ze latwo nie bylopoziom idzie do gory
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Wystarczył dobrze zbudowany przystojniakZamieszczone przez k@czy
Autorem zdjęcia jest moja narzeczona Ania, ten fruwający to mój mały braciszek. Dziękuję wszystkim w imieniu Ani i mam nadzieję, że nowy temat Wam podpasuje.
Gratuluje Ani.Zamieszczone przez celebrity plus
Ale czy to nie kłóci się z 2 punktem regulaminu konkursu dot. pełnych praw autorskich?
No nie wiem, używamy jednego konta na forum (ja piszę - ona tylko czyta), zgode moją ma na publikacjeZamieszczone przez skow
Zrobione moim aparatem za drobnymi wskazówkami. Zgoda moich rodziców na publikację zdjęcia mojego brata też jest.
Coś jeszcze?
![]()
Z tego co sie orientuje to prawa autorskie są niezbywalne i czyjaś zgoda nie wpływa na nie.Zamieszczone przez celebrity plus
Większość osób głosowało na to zdjęcie wiec słusznie wygrało, Ty przyznałeś się (co się chwali), że nie jesteś autorem tego zdjęcia ale teraz "kierownictwo" powinno dopisać jakiś komentarz/przepisy wykonawcze do regulaminu aby uściślić punkt 2 aby nie było w przyszłości nieporozumień.
kierownictwo nie widzi problemu, kierownictwo zna sytuację, sytuacja jest wyjątkowa, w tym przypadku akceptowalna.
Pozdr.
P.S. punkt 2 nie ulega zmianie, i należy go interpretować tak jak został napisany
było sobie życie