Ola01 jest moim zdaniem the best![]()
Pozostałe są ok, ale już nie robią takiego wrażenia.
Ola01 jest moim zdaniem the best![]()
Pozostałe są ok, ale już nie robią takiego wrażenia.
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
01 - tyci gore bym przycial, ale poza tym ladny portrecik. Elegancko zagrales na kolorach. Swietny blekit oczu.
02 - kadr do poprawki, troche niezdecydowany. Albo zrzucasz modelke na strone dajac po drugiej mozliwosc zwiedzanai tla, albo dajesz calkowicie centralny. Ten ostatni w tym zdjeciu by sie najlepiej sprawdzil.
03 - troche lepiej niz w 02, ale tez jeszcze do delikatnego przesuniecia. Co mi sie podoba w tym zdjeciu, to poprowadzenie strumienia wody w kadrze. Meczylbym modelke, zeby to dopracowac tip top - na przyklad z rogu w rog
Co mi sie ogolnie bardzo podoba w ostatniej serii to kolorystyka.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Pierwsza (O1) najlepsza. Pierwsze skojarzenie, po zobaczeniu kątem oka: Uma Thurman![]()
mnie też się 1 najbardziej podoba. 2-ka za dużo miejsca zostawiłes z prawej strony. 3-ka moi m zdaniem lepsza niż 2 i nawet mi sie podoba. fajnie rozmyte tło tak wystarczająco.
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Mi podoba się Justyna2. Fajne.