jak lubie rude, wrecz uwielbiam.. tak jakos ehh...
Podoba mi się 2, 4 , 8.
Nie do końca czuję zasadność zdjęcia butów a potem pojawiania się ich w kadrze. (może gdyby w grę wchodzil spacer w parku po trawie)
1-Pierwsze zdjęcie też ma fajną kompozycję, ale jakoś nieatrakcyjnie wypadły na nim nogi dziewczyny.
3- poza i buty w pobliżu moim zdaniem powalają zdjecie.
7- byłaby świetna gdyby dziewczyna miała stopy w całości czyli weszła na wyższy stopień i stanęła na brzegu.
Wydaje mi się , ze dużo atrakcyjniej wyglądalaby dziewczyna w fajnych trampkach- pozostawionych na stopie, te czarne buty nie pasują jakoś do stroju- ale to oczywiscie tylko moja opinia.
Kolorystyka bardzo fajna (te rude włosy na tym niebieskim kolorze- bajeczne), miejsce i modelka również. Tylko eksploatować
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 26.09.10 o 20:30
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Nie znasz naprawdę ciekawszych miejsc? może kolejna sesja pod molo lub na falochronie?jeju, ludzie...trochę WYOBRAŹNI.....
jak się robi zdjęcie w takim popularnym miejscu, to powinno się wybić - tutaj żadne zdjęcie sienie wybija, ot takie pstryki z przechadzki po mieście...
fajny odcień rudości znalazłeś, wykorzystaj to, a nie psuj;]
2 i 4 z tej sesji najbardziej mi się podobają. Na odbiór może wpływać także to, że poprzez wybór scenerii zdjęcia są praktycznie w tej samej kolorystyce.
Jak "dla mnie" - 9.
Pozdrawiam.