W takim razie ja zapytam o plany pobytu w Sandomierzu?
Nie jest to ani wykład, ani publiczny, więc nie możesz zapraszać kogokolwiek, nie do siebie! Jest to zamknięte szkolenie dla naszego klienta, więc nie może z wielu powodów, uczestniczyć w nim ktokolwiek "z zewnatrz". Ponieważ nie nie dotyczy on E-5, więc osobie, która podejmie się odpowiedzialności za sprzęt, mogę udostepnić E-5 na czas mojego pobytu w Zamościu. Te niepubliczne szkolenia odbędą się w innych miejscach, m.in. w Sandomierzu, w Katowicach i pod Ostrołęką, jednak zasady są identyczne. Dotyczą innych zagadnień, niż E-5 i są niedostepne dla osób innych, niż wydelegowane przez naszego klienta.
Jack
Ostatnio edytowane przez Jack ; 19.10.10 o 09:09
Nie tylko dla fanów. Nie kupuję puszki dlatego, ze jestem fanem firmy ale dlatego, że taka mi odpowiada/dobrze mi się nią pracuje/podoba się/itp
Z tymi amatorami też bywa różnie, widuję nad Biebrzą wieeeeeelką rzeszę amatorów fotografujących 1DMKII,III,IV, 1Ds, D3 ,D3s i co tam jeszcze, które to korpusy są znacznie droższe od E-5. I wielu z tych amatorów podpina 300/2.8; 400/2.8; 500/4 czy 600/4.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"