Strona 30 z 39 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 390

Wątek: E-5 - wrażenia z testu

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eliot Zobacz posta
    COś w tym jest co piszesz, najbardziej istotne jest to że olek pogrzebał
    system dla amatorów nie wypuszczając żadnej taniej puszki, a E-5 za tą kasę jest spozycjonowany w miejscu dla naprawdę wielkich fanów.
    To co napisał moose + przykład z naszego 4/3-poletka:
    Zerknij na zagraniczne fora, tam e-30/e-3 + 12-60 + 50-200 + 50 wśród fotoamatorów jest standardem, a nie jak u nas górną półką. I to z myślą zapewne o tamtych rynkach Olek ustala strategie produkcji... I zdaje mi się, ze zostawienie luster dla fotoamatorów, a do radosnego pstrykania µ4/3 jest słuszną drogą...

Pozostaje nam tylko dązyc do wyrównania poziomu zycia z zachodem... i cieszyć się, ze $ spada
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jack Zobacz posta
    Nie jest to ani wykład, ani publiczny, więc nie możesz zapraszać kogokolwiek, nie do siebie! Jest to zamknięte szkolenie dla naszego klienta, więc nie może z wielu powodów, uczestniczyć w nim ktokolwiek "z zewnatrz". Ponieważ nie nie dotyczy on E-5, więc osobie, która podejmie się odpowiedzialności za sprzęt, mogę udostepnić E-5 na czas mojego pobytu w Zamościu. Te niepubliczne szkolenia odbędą się w innych miejscach, m.in. w Sandomierzu, w Katowicach i pod Ostrołęką, jednak zasady są identyczne. Dotyczą innych zagadnień, niż E-5 i są niedostepne dla osób innych, niż wydelegowane przez naszego klienta.
    Jack
    --------------------
    Mniej więcej rozumiem (więc po co podałeś datę i godzinę przyjazdu do Zamościa, skoro to jest zamknięte spotkanie?...znaczy: nikogo mam nie zapraszać...) --E5 chętnie bym porównał z E3 na podobnych motywach...--pozdrówka (przypominam mój telefon stacjonarny <wieczorem w niedzielę 25.10 : 84 639 1585>)
    Ostatnio edytowane przez irek50 ; 19.10.10 o 18:41

| OlyJedi Awatar merti
    Mieszka w
    kajś miedzy Hanysomi a Góralomi
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Pierwszy test E-5 na DC.WATCH
    Ogólnie to widać większą ingerencję w JPG w porównaniu do E-620, a efektem jest brak kolorowej kaszki. Ten test nie przekonał mnie jeszcze do tej puszki. Na dzień dzisiejszy foty z E-620 są wystarczające. Czekam na RAWy...
    Ostatnio edytowane przez merti ; 19.10.10 o 20:24
    E-420 +14-300 oraz inne szpeje
    From The Earth

| OlyJedi Awatar Jack
    Mieszka w
    Błonie
    Siła reputacji
    131
    Moja galeria
    Irku, i co ja mam Ci odpisać, żebyś się nie obraził?
    Cytat Zamieszczone przez irek50 Zobacz posta
    Mniej więcej rozumiem...
    Moim zdaniem, nie tak do końca...
    ...więc po co podałeś datę i godzinę przyjazdu do Zamościa, skoro to jest zamknięte spotkanie?...
    Ponieważ jest to zgodne z prawdą, a Witia był tym zainteresowany. Jestem życzliwym gościem, mam sprzęt ze sobą, więc uznałem, że jest to okazja na pokazanie aparatu chętnej osobie, która się ze mną skomunikuje. W Zamościu spędzę 22 godziny, z czego moja praca trwa tylko 5 godzin.
    ...znaczy: nikogo mam nie zapraszać...
    Tak, nie ogłaszałem jakiegoś publicznego spotkania, ani nie prosiłem Ciebie o to. Jeżeli będę organizował w Zamościu spotkanie OC, czy podobne - otwarte, sam, czy wspólnie z Tobą, pojawi się publiczna informacja o tym i będziesz wtedy doskonale wiedział, że trzeba zaprosić gości.
    ...w niedzielę 25.10...
    25. października to poniedziałek.
    Pozdrawiam
    Jack

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Irku, i co ja mam Ci odpisać, żebyś się nie obraził?
    Moim zdaniem, nie tak do końca...
    Ponieważ jest to zgodne z prawdą, a Witia był tym zainteresowany. Jestem życzliwym gościem, mam sprzęt ze sobą, więc uznałem, że jest to okazja na pokazanie aparatu chętnej osobie, która się ze mną skomunikuje. W Zamościu spędzę 22 godziny, z czego moja praca trwa tylko 5 godzin.
    Tak, nie ogłaszałem jakiegoś publicznego spotkania, ani nie prosiłem Ciebie o to. Jeżeli będę organizował w Zamościu spotkanie OC, czy podobne - otwarte, sam, czy wspólnie z Tobą, pojawi się publiczna informacja o tym i będziesz wtedy doskonale wiedział, że trzeba zaprosić gości.
    25. października to poniedziałek.
    Pozdrawiam
    Jack
    --------------
    Wszystko jasne, więc do zobaczenia wieczorem w poniedziałek lub we wtorek, gdy nie będziesz zajęty
    Ostatnio edytowane przez irek50 ; 19.10.10 o 21:49

| OlyJedi Awatar Jack
    Mieszka w
    Błonie
    Siła reputacji
    131
    Moja galeria
    Mój dotychczasowy kalendarz jest niubłagany, w Katowicach będę dopiero 15. listpada...
    Kalendarz okazał się jeszcze bardziej nieubłagany - zadania w Katowicach spadły z planów.
    Jack

| OlyJedi Awatar Sebu$
    Mieszka w
    Miasteczko : Wieś : * *niepotrzebne skreślić
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Kalendarz okazał się jeszcze bardziej nieubłagany - zadania w Katowicach spadły z planów.
    Jack
    no to mnie nie pocieszyłeś .... trudno, może następnym razem

.
    pozdrawiam serdecznie, Sebu$

| OlyJedi
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Jack
    Przepraszam, tak troszkę z innej beczki, czy wg Twoich informacji premiera (dostępność w sklepach) dla puszki E-5 w październiku jest nadal aktualna, czy może przypadkiem coś ma się opóźnić?
    Jeśli to marketingowa tajemnica to pytania nie było
    Pozdrawiam
    "Gdyby teoria sprawdzała się w praktyce nie musielibyśmy praktykować sprawdzianów teoretycznych teoretycznie bardzo praktycznych, ale w praktyce niesprawdzalnych..."

| OlyJedi Awatar Jack
    Mieszka w
    Błonie
    Siła reputacji
    131
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez AndrzejSzczecin Zobacz posta
    ...czy może przypadkiem coś ma się opóźnić?...
    Coś ma się opóźnić! E-5 będzie w magazynie dystrybucyjnym w Hamburgu w pierwszym tygodniu listopada. Kiedy będzie na półkach w sklepach, to już kwestia operatywności kupców. Największym "męczybułą w dręczeniu dostawcy" w tym kraju jest chyba fotozakupy.pl
    Pozdrawiam
    Jack

| OlyJedi Awatar nyny
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    201
    Moja galeria
    Coś ma się opóźnić! E-5 będzie w magazynie dystrybucyjnym w Hamburgu w pierwszym tygodniu listopada. Kiedy będzie na półkach w sklepach, to już kwestia operatywności kupców. Największym &quot;męczybułą w dręczeniu dostawcy&quot; w tym kraju jest chyba fotozakupy.pl
    Pozdrawiam
    Jack
    Ooo lubie u nich kupowac, to dobrze ze mecza bule
    pozdro
    W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
    Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
    Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów