nieźle ten Raynox przysuwa...ładnie wyszły te helikopterki
nieźle ten Raynox przysuwa...ładnie wyszły te helikopterki
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Dokładnie też się miło zaskoczyłem tym bardziej że nabyłem go za 100 zł :]Zamieszczone przez lessie
Teraz już wiem że pierścienie pośrednie + M42 zdecydowanie przegrywają z Raynoxem.
Nie wiem jak to wyjaśnic że kompakt C-750UZ z Raynoxem normalnie ostrzył, a z lustrem latał po zakresie i raz się udało a raz nie złapać ostrość ?
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
A jaką GO masz na kompakcie, a jaką na lustrze? Jest różnica prawda?Zamieszczone przez dziekan
Pomyśl, ze AF musi się wstrzelić w GO, gdzie wiec ma łatwiej?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
no tak już wiem. Gdzieś to nawet było tutaj, ale z lenistwa popełniłem to pytanie.Zamieszczone przez grizz
za kare grizz masz pomógł.
edit: choć nie widzę w tym dziale takiej opcji.
www.tekkenolandia.pl
Dziekan,
Ładne makra wyciagnąłes, podobają mi się 50 i 52, nawet na 51 mozna rzucić okiem. Robota nbardzo ciężka, ale jakieś wyniki są, im dalej w serii, tym lepsze.
Pzdr, TJ
nie widac zdjec! po wpisaniu linka normalnie wyskakuje to http://vigio.pl/suspended.page/Zamieszczone przez dziekan
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
problemy z biednym hostingiem z Alledrogo :/ mam nadzieje że odpalą za niedługo.Zamieszczone przez Jeronimo
pzdr
www.tekkenolandia.pl
niestety padł mi Hosting na którym przetrzymywałem fotki tu zamieszczane :/
Zapraszam w zamian na stronę gdzie znajdują się wszytkie zdjęcia tu opublikowane a które zostały odtworzone z mojego dysku.
Pozdrawiam
Dziekan
http://www.madebyus.tychy.pl
edit: ruszył w końcu ten Hosting - nie wiem czy to wina transferu (ponoc bez ograniczeń) już 2 raz mi tak padło sorki za problemy. pozdrawiam
www.tekkenolandia.pl
www.tekkenolandia.pl