1 mi sie szalenie podoba. Jest tak mroczna, ciezka, pochmurna... Wywiera wrazenie. Dwojka bylaby rownie dobra, albo i lepsza, ale mury leca w prawo. 3 takie nic wielkiego i tez krzywe.
Pzdr
1 mi sie szalenie podoba. Jest tak mroczna, ciezka, pochmurna... Wywiera wrazenie. Dwojka bylaby rownie dobra, albo i lepsza, ale mury leca w prawo. 3 takie nic wielkiego i tez krzywe.
Pzdr
spokojnie, na forum ostatnio sie zrobiło smętnie, i pusto i nudno. CierpliwościZamieszczone przez dziekan
P.S. 2 mi sie bardzo podoba, fajne kolorki i kadr. SUPER. 1 też bardzo fajna.
było sobie życie
no w końcu jakiś ruch w interesie :] nudą wieje to się udzielam i pozdrawiam komentujących
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Dwójka miodzik, choć odrobinę krzywa. Nie podoba mi się tylko niebo - Photomatix na zdjęciach z wypalonym niebem wlewa po chamsku szary kolor. I nie wygląda to IMHO dobrze. Mogłeś zrobić dwie foty - z dobrym niebiem i dobrą resztą (taką jak na dwójce) i połączyć dwa zdjęcia w PSie.
Pierwsza też spoko. Trójka mi się najmniej podoba. Krzywa straszliwie.
dziekan widze ze dzialasz na moim terenie
Co do fotek 1 i 2 fajne zwlaszcza ze wiem jak te miejsca w realu wygladaja
3 okrutnie krzywa![]()
...był Olek jest A6000
Nio... druga seria znacznie, znacznie lepsza...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Podoba mi sie kolorystyka fotek, sa plastyczne.
...był Olek jest A6000
Fajne. 8 i 9 z filtrem połówkowo szarym? któreś jeszcze?
akurat te dwa to lekkie HDR, ostatni "orzeszek" robiony analogowym Zenitarem 50 f/2.0Zamieszczone przez ziemia01
pozdrawiam
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8