Proszę o pomoc w wyborze aparatu Potrzebuję mały, niedrogi [600-900zł] i dobryPodobają mi się te dwa modele które napisałam w temacie ale chętnie skorzystam z Waszych opinii i sugestii. POZDRAWIAM
Proszę o pomoc w wyborze aparatu Potrzebuję mały, niedrogi [600-900zł] i dobryPodobają mi się te dwa modele które napisałam w temacie ale chętnie skorzystam z Waszych opinii i sugestii. POZDRAWIAM
Mam 230
fe 200 jest wyprany strasznie z funkcji...
Kusił jedynie obiektyw od 28 mm, ale jednak po przeanalizowaniu za i przeciw wybrałem fe230
Napisz do czego CI ten aparat.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zamieszczone przez myszaXS
Potrzebuję aparat głównie amatorsko do robienia fajnych fotek Chcę żeby robił zdjęcia z dobrą ostrością i wyrażnymi kolorami oraz żeby można było w razie potrzeby nagrać krótki filmik. Interesuje mnie również ta bateria która jest w FE230 chodzi mi o to ile zdjęć bez ładowania mogę wykonać i jaka jest cena nowej baterii?
Jak na filmikach Ci zalezy to zdecydowanie fe230
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
DziękiNapisz mi jeszcze czy Twoje zdjęcia w Galerii są wykonane FE 230? Jeśli nie to prześlij mi jakieś zdjęcia z tego aparatu.
Nie mam, bo to aparacik dla rodziców
Ja mykam e-1