Nie masz znajomego w elektrowni co ma znajomego w skupie zlomu.Spiknac ich razem temat wrzucic ,moze obedzie sie bez stemplaZałącznik 56263
Nie masz znajomego w elektrowni co ma znajomego w skupie zlomu.Spiknac ich razem temat wrzucic ,moze obedzie sie bez stemplaZałącznik 56263
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dzięki Mirek, chętnie bym to pociął flexem"Sztymple" dobre ale nie lubię masakrować fotek i nie mam siły by się babrać, wolę zastane. Nie będę sięgał po narzędzia, na które mnie nie stać by potem mieć ciężkie sumienie
![]()
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
From The Earth
Widzisz - u Ciebie pomalowało. a u mnie dwie doliny dalej nie chciało. Krajobraz miejski, ale tęcza super.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Fajna ta Twoja tęcza, szczególnie podoba mi się w całej okazałości na 8.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Tecza ok![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziękuję. Tęcza odhaczonaPropozycja Mirka nt stemplowania nie dawała mi spokoju, a że Gimp jest za free, jako zamiennik drogich kombajnów, to przywitałem się z nim. W necie jakieś tutki poczytałem i fotę nr 5. poddałem eksperymentowi
5a
Poproszę o ocenę fotek z dzisiejszej przechadzki... Elementy "industrialu" dają o sobie znać na każdym kroku w mieście, głównie linie WN, więc doszedłem do wniosku że będę szukał jakiś kadrów na słabe landszafty...
6.
7.
![]()
From The Earth
A ja sie ciesze,ze Cie zarazilo.Stempel to najpowszechniejszy retusz Czemu czekac na zagojenie strupka jak mozna go stempelkiem,nawet w darmowym programie.Ten w tym platnym dziala na tej samej zasadzie,tylko klawisze podmienili.5a znakomite.Przypomnialo mi sie stwierdzenie.No i wyszlo sloneczko po deszczu powietrze sie wyklarowalo,wyczyscilo,kolory odzyly,pokazala sie tecza.Dodaj zycia tym kolorom w 5a.![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Tecza fajna![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO