Super. Bydgoszcz w dolinie a dokoła kilka górek i kilka masztów nadawczych. Spróbuję zrobić podobne fotki. Takich dalekiej widoczności to nie uzyskam, góra 30 km. A te fotki to rozumiem wycinek z kadru?
Super. Bydgoszcz w dolinie a dokoła kilka górek i kilka masztów nadawczych. Spróbuję zrobić podobne fotki. Takich dalekiej widoczności to nie uzyskam, góra 30 km. A te fotki to rozumiem wycinek z kadru?
W takich chwilach to aż żal serce ściska, że człowiek nie ma przy sobie nawet prostej małpki...
![]()
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Ładna ta podwójna tęcza, rozmarzyłem się troszeczkę. Lubię takie światło.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
patrząc na drzewa musiało nieźle wiać - bardzo dobry moment na wyjątkowe zdjęcie : )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Merti miales farta z tecza![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Fart Mask było by ocucająceCo do farta... Miałem go, bo byłem na "polu". Samą tęczę łatwo z czaić
Trzeba kapiącej chmurki i słonka, reszta to obrócenie się do chmurki i cykanie
A że szukam zawsze czegoś w chmurkach/ na niebie więc to dla mnie nie problem
![]()
From The Earth
From The Earth
Powyższe dwa nie porwały waszych serc, ot takie wypocinkiTo teraz pokażę, że jakkolwiek chciałbym coś zrobić fajnego to śląskie klimaty dają o sobie znać, druty, druty i jeszcze raz druty
1.
2.
3.
4.
5.
![]()
From The Earth
Trójka całkiem całkiem, jedynkę skadrowałbym nie centralnie dodając to czego nie widać po lewej , a w ogóle jakby tak te druty i słupy użyć za wiodące wzrok ku oddali mogło by zrobić się jeszcze ciekawiej.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro