Witam w moim świeci i zapraszam do krytyki![]()
Witam w moim świeci i zapraszam do krytyki![]()
Ostatnio edytowane przez merti ; 2.10.10 o 21:39
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Witam
Bardzo podoba mi się 6 i 8
Na 5 wybitnie irytuje mnie dach na dole zdjęcia
Co do portretów nie wypowiadam się bo się nie znamKolor skóry mi troszkę nie pasuję
Z 9 w ramach nudy wieczornej zrobiłem starą fotkę:
Ostatnio edytowane przez snuffi ; 22.09.10 o 21:41
E-M5/7-14/12-40/40-150/45/17/7,5samyang
Dzięki. Też to zauważyłem ale to problem u mojej połowicy bo jak się trochę rozchodzi to czerwienieje
PS. Te Tatry właśnie takie były w oryginale ale zmniejszenie usunęło szum![]()
From The Earth
siema ,dla mnie tylko 6 7 i 8 podjezdza jakos ,reszta to takie jakies nie przemyslane pstryki.pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
7,8 moim zdaniem najlepsze
problem podstawowy z kobietą moim zdaniem to nie to, że jest "czerwona" ale mine ma mówiącą... "znowu mi zdjęcie robisz..."![]()
Fajne masz krajobrazy - zaczynam rozumieć dlaczego tylu Twoich Krajan gości gdy tylko może w mojej okolicy.
Podoba mi się industrial, Taterki i linia wysokiego napięcia we mgle, ale do ostatniego - usuń gorejącego krzaka po lewej , i przytnij chaszcze dołem , a jak to nie wystarczy to mgieł wkrótce będzie dostatek - w tym miejscu na pewno można zrobić fajną fotkę.
A co do "mamuśki" - Żonę masz piękną, dzieciaka też fajnego, ale przy zdjęciach odwróć jej uwagę - daj jej np. kwiaty, kompakta do zabawy itp. i wtedy podglądaj ukradkiem i fotografuj. Przeczytaj proszę ten artykuł z forum:
http://www.olympusclub.pl/oprogramow...w-gimp-ie.html - jak pokażesz Żonie ze 2 lepiej obrobione zdjęcia to i uśmiech pojawi się na jej twarzy przy robieniu fotki. (One nie lubią oglądać dokumentacji zmian, którymi czas i życie rzeźbi ich oblicza).
Nie zniechęcaj się, próbuj dalej, pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nr 8 b.ciekawe
Fotki 1 i 7 są dobre. Pierwsze ma dobre światło i piękną głębie ostrości. Ta pani z tych chłopczykiem to spójrz.. światło było zupełnie w inną stronę a Ty z niego nie skorzystałeś... a mogło tak pięknie oświetlić.
From The Earth