Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: ZD 14-45 F3.5-5.6 i ZD 40-150 F3.5-4.5

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria

Re: ZD 14-45 F3.5-5.6 i ZD 40-150 F3.5-4.5

Cytat Zamieszczone przez celebrity plus
    http://www.four-thirds.org/en/products/popup/end_of_sale/lens.html

Pożegnajmy te dwa dobre obiektywy kitowe
    Cześć ich pamięci. Będą jeszcze długo służyć ludziom, którzy je mają...
    Ten krótszy stary kit nie był zły na początek - na pewno nie rozczarowywał. Czy znacie jakiś link do porównania wersji starej z nową? Rozumiem, że zarówno w E-410 jak i E-510 będzie ten sam krótki obiektyw a więc z bagnetem z tworzywa? Jaki bagnet będzie miał ten nowszy 40-150 4.0-5.6 - również z tworzywa? Ten starszy będzie dość atrakcyjnym zakupem na rynku wtórnym dla posiadających E-puszki...
    Odnośnie obiektywów - czy jest wiadomo kiedy i za ile będzie dostępny 12-60 2.8-4.0? Ew. czy wiadomo kiedy będzie to wiadomo...? Czy ten obiektyw również wyprze 14-54? Chcę kupić jeden z nich jednak póki co Oly swoją polityką informacyjną nie ułatwia decyzji...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    47
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ktotek
    http://www.four-thirds.org/en/products/popup/end_of_sale/lens.html

Pożegnajmy te dwa dobre obiektywy kitowe
    Cześć ich pamięci. Będą jeszcze długo służyć ludziom, którzy je mają...
    Ten krótszy stary kit nie był zły na początek - na pewno nie rozczarowywał. Czy znacie jakiś link do porównania wersji starej z nową? Rozumiem, że zarówno w E-410 jak i E-510 będzie ten sam krótki obiektyw a więc z bagnetem z tworzywa? Jaki bagnet będzie miał ten nowszy 40-150 4.0-5.6 - również z tworzywa? Ten starszy będzie dość atrakcyjnym zakupem na rynku wtórnym dla posiadających E-puszki...
    Odnośnie obiektywów - czy jest wiadomo kiedy i za ile będzie dostępny 12-60 2.8-4.0? Ew. czy wiadomo kiedy będzie to wiadomo...? Czy ten obiektyw również wyprze 14-54? Chcę kupić jeden z nich jednak póki co Oly swoją polityką informacyjną nie ułatwia decyzji...

Tam w NY na dzień dziecka pewnie już sobie kupisz

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria

/ciach/
    Tam w NY na dzień dziecka pewnie już sobie kupisz
    Czy te informacje dot. 12-60 mają jakieś wiarygodne uzasadnienie? Jestem żywo zainteresowany zarówno terminem dostępności jak i ceną... Mogę trochę poczekać i trochę dopłacić - względem 14-54 ale wolałbym wiedzieć mniej więcej na czym stoję. Jak się nie zdecyduję na 12-60 to w tym momencie w pewnym sensie tracę nie mając 14-54... Póki co polityka informacyjna Olympusa zaczyna mnie trochę irytować. Jakby do 15 VI miało nie być 12-60 albo miałby być droższy niż powiedzmy 650-700$ już dziś bym kupił 14-54...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar YxasoR
    Mieszka w
    Nie przenoście nam stolicy do Krakowa...
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    12-60 będzie droższy od 14-54 jak i od 11-22 A termin to pewnie z E=510 i E=3
    "A na resztę zamknij oczy moja miła
    pod powieką znacznie lepsze są obrazy
    i w tym nasza siła
    i w tym nasza siła
    że umiemy jeszcze czasem marzyć"

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów